Verpleegkunde volgens het Neuman Systems model

vertaling en bewerking voor de Nederlandse praktijk

Prijs € 24,50

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

F. Verberk, M. de Kuiper

Paperback | Januari 2002 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dit boek maakt het Neuman Systems Model toegankelijk en bruikbaar voor de dagelijkse praktijk van de verpleegkundige. Als verpleegkundig model slaat het een brug tussen de theorie en de praktijk van de verpleegkunde. Het is daarmee een goed hulpmiddel voor verpleegkundigen om de werkelijkheid van hun dagelijkse praktijk te begrijpen en waar nodig te beïnvloeden. Praktijkvoorbeelden uit verschillende velden van de verpleegkunde maken duidelijk dat het model zich goed leent om allerlei verpleegsituaties in kaart te brengen en richting te geven aan de planning van verpleegkundige interventies. Het boek informeert niet alleen over het Neuman Systems Model, het biedt ook een introductie in het proces van invoeren en de daarbij behorende projectmatige aanpak. Dit ter ondersteuning aan verpleegkundigen die in de praktijk met dit model willen werken.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
F. Verberk, M. de Kuiper
Uitgever
Gorcum b.v., Koninklijke Van
ISBN
9789023238393
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2002
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
194

Beschrijving

Dit boek maakt het Neuman Systems Model toegankelijk en bruikbaar voor de dagelijkse praktijk van de verpleegkundige.

Als verpleegkundig model slaat het een brug tussen de theorie en de praktijk van de verpleegkunde. Het is daarmee een goed hulpmiddel voor verpleegkundigen om de werkelijkheid van hun dagelijkse praktijk te begrijpen en waar nodig te beïnvloeden.

Praktijkvoorbeelden uit verschillende velden van de verpleegkunde maken duidelijk dat het model zich goed leent om allerlei verpleegsituaties in kaart te brengen en richting te geven aan de planning van verpleegkundige interventies.

Het boek informeert niet alleen over het Neuman Systems Model, het biedt ook een introductie in het proces van invoeren en de daarbij behorende projectmatige aanpak. Dit ter ondersteuning aan verpleegkundigen die in de praktijk met dit model willen werken.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
F. Verberk, M. de Kuiper
Uitgever
Gorcum b.v., Koninklijke Van
ISBN
9789023238393
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2002
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
194