Taal op niveau - op weg naar 1F

luisteren

Prijs € 13,00

Uitverkocht

Annemieke Struijk

Paperback | Maart 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In Luisteren Op weg naar 1F leert de cursist te luisteren naar korte, eenduidige teksten. De cursist leert dat teksten met een verschillend doel gemaakt zijn: om instructie te geven, om mensen te vermaken of te informeren. Dit katern is net als de andere katernen voor Op weg naar 1F zo simpel mogelijk geschreven en wordt ondersteund met veel beeldmateriaal. Luisteren - Op weg naar 1F hoort bij de lesmethode Taal op niveau Nederlands van Edu'Actief. Dit boek wordt ondersteund door de website www.taalopniveau.info/nederlands. Om toegang te krijgen tot de methodesite heeft uw cursist een DigiCode nodig. Deze bevindt zich niet in dit katern maar in de portfoliomap. De katernen van Op weg naar 1F en eventuele bijlagen kan uw cursist opnemen in deze stoere portfoliomap.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Annemieke Struijk
Uitgever
Edu'Actief
ISBN
9789037207217
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2014
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

In Luisteren Op weg naar 1F leert de cursist te luisteren naar korte, eenduidige teksten. De cursist leert dat teksten met een verschillend doel gemaakt zijn: om instructie te geven, om mensen te vermaken of te informeren. Dit katern is net als de andere katernen voor Op weg naar 1F zo simpel mogelijk geschreven en wordt ondersteund met veel beeldmateriaal.

Luisteren - Op weg naar 1F hoort bij de lesmethode Taal op niveau Nederlands van Edu'Actief. Dit boek wordt ondersteund door de website www.taalopniveau.info/nederlands. Om toegang te krijgen tot de methodesite heeft uw cursist een DigiCode nodig. Deze bevindt zich niet in dit katern maar in de portfoliomap. De katernen van Op weg naar 1F en eventuele bijlagen kan uw cursist opnemen in deze stoere portfoliomap.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Annemieke Struijk
Uitgever
Edu'Actief
ISBN
9789037207217
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2014
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig