Taal op niveau - op weg naar 1F

Prijs € 13,00

Uitverkocht

Annemieke Schut-Strujik

Paperback | Maart 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Schrijven - Op weg naar 1FIn Schrijven Op weg naar 1F leert de cursist om gestructureerd aan de slag te gaan bij het schrijven. De cursist leert lijstjes, enveloppen, briefjes en kaarten te schrijven. De cursist leert e-mailen en eenvoudige (digitale) formulieren in te vullen. De cursist weet, na het doorlopen van dit katern, hoe een memo geschreven moet worden en hij kan een simpel verslag schrijven.Dit katern wordt ondersteund door de website www.taalopniveau.info/nederlands. Om toegang te krijgen tot de methodesite heeft uw cursist een DigiCode nodig. Deze bevindt zich niet in dit katern maar in de portfoliomap. De katernen van Op weg naar 1F en eventuele bijlagen kan uw cursist opnemen in deze stoere portfoliomap.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Annemieke Schut-Strujik
Uitgever
Edu'Actief
ISBN
9789037207200
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2012
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Schrijven - Op weg naar 1F
In Schrijven Op weg naar 1F leert de cursist om gestructureerd aan de slag te gaan bij het schrijven. De cursist leert lijstjes, enveloppen, briefjes en kaarten te schrijven. De cursist leert e-mailen en eenvoudige (digitale) formulieren in te vullen. De cursist weet, na het doorlopen van dit katern, hoe een memo geschreven moet worden en hij kan een simpel verslag schrijven.

Dit katern wordt ondersteund door de website www.taalopniveau.info/nederlands. Om toegang te krijgen tot de methodesite heeft uw cursist een DigiCode nodig. Deze bevindt zich niet in dit katern maar in de portfoliomap. De katernen van Op weg naar 1F en eventuele bijlagen kan uw cursist opnemen in deze stoere portfoliomap.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Annemieke Schut-Strujik
Uitgever
Edu'Actief
ISBN
9789037207200
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2012
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig