Sluipweg

Prijs € 17,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Ingrid Oonincx

Paperback | Januari 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een gruwelijk ongeluk in hun eindexamenjaar heeft een verwoestende uitwerking op een hechte vriendengroep in een klein geïsoleerd grensdorp. Tien jaar later gaat Gwen naar de crematie van haar jeugdvriend Guus die zelfmoord heeft gepleegd. Daar treft ze de andere vrienden van vroeger: Patrick en haar ex-vriend Marcel. Ze heeft hen jaren niet gezien. Gwen voelt zich nog steeds aangetrokken tot Marcel, al gedraagt hij zich merkwaardig. Wanneer ze samen met Marcel en Patrick Oudjaar viert in een afgelegen vakantiehuis, raakt Gwens leven in gevaar en ontrafelt ze langzaam het geheim uit haar verleden.

Volledige beschrijving

Recensies

6-nov-2013

Ingrid Poisson

Alle 1 beoordelingen

Specificaties

Auteur
Ingrid Oonincx
Uitgever
The House of Books
ISBN
9789044336894
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256

Beschrijving

Een gruwelijk ongeluk in hun eindexamenjaar heeft een verwoestende uitwerking op een hechte vriendengroep in een klein geïsoleerd grensdorp. Tien jaar later gaat Gwen naar de crematie van haar jeugdvriend Guus die zelfmoord heeft gepleegd. Daar treft ze de andere vrienden van vroeger: Patrick en haar ex-vriend Marcel. Ze heeft hen jaren niet gezien.
Gwen voelt zich nog steeds aangetrokken tot Marcel, al gedraagt hij zich merkwaardig. Wanneer ze samen met Marcel en Patrick Oudjaar viert in een afgelegen vakantiehuis, raakt Gwens leven in gevaar en ontrafelt ze langzaam het geheim uit haar verleden.

6-nov-2013

Ingrid Poisson

spannend

Na een introductie over haar nieuw boek tijdens het Nederlands Thrillerfestival in Zoetermeer, was ik een beetje nieuwsgierig naar dit boek. En ben dus heel blij dat het mijn verwachting heeft ingelost. Sluipweg is in eerste instantie een verhaal over een speciale vriendenkring die door een dramatisch ongeluk uit elkaar valt. Iets wat in ons eigen leven ook wel kan gebeuren. Het boek is vlot geschreven en heeft alle ingrediënten om een geslaagde thriller genoemd te worden. Alle personages werden goed beschreven, geen lange of onnodige verhaallijnen, en hoe verder je in het boek was, hoe meer je wou weten wat er nog ging gebeuren. Voor mij was dit weerom een eerste kennismaking met een Nederlands auteur die me zeer goed bevallen is.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ingrid Oonincx
Uitgever
The House of Books
ISBN
9789044336894
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256