Peru

Prijs € 22,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Marja Kusters

Paperback | April 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dominicus Reisgidsen zijn gidsen voor avontuurlijke en geïnteresseerde mensen. *met extra aandacht voor geschiedenis en cultuur van het land*geschreven door Nederlandse auteurs *meer dan 75 bijzondere bestemmingenOf het nu om een avontuurlijke reis gaat, om een lekkere vakantie of om een korte stedentrip: met Dominicus reis je verder en mis je niets...Peru intrigeert iedereen door wonderbaarlijke archeologische vondsten en inheemse mystiek. Maar er is meer: landschappen variërend van een woestijnachtige kuststrook tot de hoge toppen van het Andesgebergte en de uitgestrekte regenwouden. Een bevolking die deels afstamt van de oude Inca's en deels van de Spaanse veroveraars uit de 16de eeuw. Een spannende geschiedenis die laveert tussen extremen van rechtse dictaturen, indiaanse opstanden en linkse politieke experimenten. Lees in deze gids wat Peru zo speciaal maakt en wat het land de reiziger te bieden heeft.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Marja Kusters
Uitgever
Gottmer Uitgevers Groep bv
ISBN
9789025752446
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
300

Beschrijving

Dominicus Reisgidsen zijn gidsen voor avontuurlijke en geïnteresseerde mensen.
*met extra aandacht voor geschiedenis en cultuur van het land
*geschreven door Nederlandse auteurs
*meer dan 75 bijzondere bestemmingen
Of het nu om een avontuurlijke reis gaat, om een lekkere vakantie of om een korte stedentrip: met Dominicus reis je verder en mis je niets...

Peru intrigeert iedereen door wonderbaarlijke archeologische vondsten en inheemse mystiek. Maar er is meer: landschappen variërend van een woestijnachtige kuststrook tot de hoge toppen van het Andesgebergte en de uitgestrekte regenwouden. Een bevolking die deels afstamt van de oude Inca's en deels van de Spaanse veroveraars uit de 16de eeuw. Een spannende geschiedenis die laveert tussen extremen van rechtse dictaturen, indiaanse opstanden en linkse politieke experimenten. Lees in deze gids wat Peru zo speciaal maakt en wat het land de reiziger te bieden heeft.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Marja Kusters
Uitgever
Gottmer Uitgevers Groep bv
ISBN
9789025752446
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
300