Het licht tussen ons

het ware verhaal van een vrouw met eem bijzondere spirituele verbinding

Prijs € 19,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Laura Lynne Jackson

Paperback | April 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Laura Lynne Jackson ontdekte al op jonge leeftijd dat ze anders was dan anderen, maar hield dat jarenlang verborgen. Later werd ze lerares Engels op een middelbare school en zorgde ze voor haar drie kinderen. ’s Avonds sprak ze echter in het geheim met beroemdheden, sporters, wetenschappers en anderen, om hen in contact te brengen met hun overleden dierbaren. In Het licht tussen ons vertelt Laura Lynne hoe ze deze twee verschillende kanten van haar leven uiteindelijk samenbracht. Ze combineert waargebeurde verhalen van haar readings als medium met een uitleg van de wetenschap erachter, en biedt zo unieke lessen over het leven, de liefde en de wereld om ons heen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Laura Lynne Jackson
Uitgever
Lev.
ISBN
9789400506961
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
288

Beschrijving

Laura Lynne Jackson ontdekte al op jonge leeftijd dat ze anders was dan anderen, maar hield dat jarenlang verborgen. Later werd ze lerares Engels op een middelbare school en zorgde ze voor haar drie kinderen. ’s Avonds sprak ze echter in het geheim met beroemdheden, sporters, wetenschappers en anderen, om hen in contact te brengen met hun overleden dierbaren.

In Het licht tussen ons vertelt Laura Lynne hoe ze deze twee verschillende kanten van haar leven uiteindelijk samenbracht. Ze combineert waargebeurde verhalen van haar readings als medium met een uitleg van de wetenschap erachter, en biedt zo unieke lessen over het leven, de liefde en de wereld om ons heen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Laura Lynne Jackson
Uitgever
Lev.
ISBN
9789400506961
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
288