Het licht tussen ons (e-Book)

het verhaal van een vrouw met een bijzondere spirituele verbinding

Prijs € 12,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Laura Lynne Jackson

EPUB met digitaal watermerk | April 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Laura Lynne Jackson ontdekte al op jonge leeftijd dat ze anders was dan anderen, maar hield dat jarenlang verborgen voor haar omgeving. Overdag was ze lerares Engels op een middelbare school en zorgde ze voor haar drie kinderen. ’s Avonds sprak ze echter in het geheim telefonisch met beroemdheden, sporters, wetenschappers en anderen, en bracht ze hen in contact met hun overleden dierbaren. In Het licht tussen ons – dat in meer dan vijftien landen verschijnt – vertelt ze hoe ze zich jarenlang ‘niet normaal’ voelde, tot ze door een wetenschappelijke uitleg haar gave accepteerde en de twee verschillende kanten van haar leven samenbracht. Sindsdien helpt ze anderen in het reine te komen met hun verlies. Laura’s inzichten en de ontroerende verhalen uit haar readings leren ons op een liefdevoller en zinvoller manier in het leven van hier en nu te staan.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Laura Lynne Jackson
Uitgever
Lev.
ISBN
9789044974713
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2016
Bestandsgrootte
1048766 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
250

Beschrijving

Laura Lynne Jackson ontdekte al op jonge leeftijd dat ze anders was dan anderen, maar hield dat jarenlang verborgen voor haar omgeving. Overdag was ze lerares Engels op een middelbare school en zorgde ze voor haar drie kinderen. ’s Avonds sprak ze echter in het geheim telefonisch met beroemdheden, sporters, wetenschappers en anderen, en bracht ze hen in contact met hun overleden dierbaren.

In Het licht tussen ons – dat in meer dan vijftien landen verschijnt – vertelt ze hoe ze zich jarenlang ‘niet normaal’ voelde, tot ze door een wetenschappelijke uitleg haar gave accepteerde en de twee verschillende kanten van haar leven samenbracht. Sindsdien helpt ze anderen in het reine te komen met hun verlies. Laura’s inzichten en de ontroerende verhalen uit haar readings leren ons op een liefdevoller en zinvoller manier in het leven van hier en nu te staan.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Laura Lynne Jackson
Uitgever
Lev.
ISBN
9789044974713
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2016
Bestandsgrootte
1048766 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
250