Deltora 3 Kristaleiland

Prijs € 9,50

Uitverkocht

E. Rodda

Hardback | Juli 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Hoewel de Schaduwheer is verdreven uit Deltora, beïnvloedt hij nog steeds het leven van de bewoners. Lang geleden heeft hij aan de randen van het koninkrijk de Vier Zusters verborgen. Vier bronnen van kwaad die het land vergiftigen en ervoor zorgen dat de inwoners van Deltora honger lijden. Als koning en drager van de Gordel van Deltora besluit Jord om opnieuw de strijd met het kwaad aan te gaan. Zal het hem lukken de schuilplaatsen van de Zusters te vinden en hen voorgoed te vernietigen? Met hulp van de laatste draken van Deltora zijn Jord, Barda en Jasmine erin geslaagd twee van de vier Zusters te vernietigen. Maar een deel van het land zucht nog steeds onder het kwaad van de overgebleven Zusters. De drie vrienden vertrekken daarom richting de westkust, waar de derde Zuster zich volgens de kaart van Doran de Drakenvriend schuilhoudt. Onderweg worden ze geteisterd door gevaren uit zowel het heden als het verleden, en treffen ze een oude vijand. Maar het grootste gevaar schuilt in het uiterste westen van Deltora, op het ijzingwekkende Kristaleiland.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
E. Rodda
Uitgever
Uitgeverij Kluitman Alkmaar B.V.
ISBN
9789020664768
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juli 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
187

Beschrijving

Hoewel de Schaduwheer is verdreven uit Deltora,
beïnvloedt hij nog steeds het leven van de bewoners. Lang geleden heeft hij aan de randen van het koninkrijk de Vier Zusters verborgen. Vier bronnen van kwaad die het land vergiftigen en ervoor zorgen dat de inwoners van Deltora honger lijden. Als koning en drager van de Gordel van Deltora besluit Jord om opnieuw de strijd
met het kwaad aan te gaan. Zal het hem lukken de schuilplaatsen van de Zusters te vinden en hen voorgoed te vernietigen?

Met hulp van de laatste draken van Deltora zijn Jord, Barda en Jasmine erin geslaagd twee van de vier Zusters te vernietigen. Maar een deel van het land zucht nog steeds onder het kwaad van de overgebleven Zusters. De drie vrienden vertrekken daarom richting de westkust, waar de derde Zuster zich volgens de kaart van Doran de Drakenvriend schuilhoudt. Onderweg worden ze geteisterd door gevaren uit zowel het heden als het verleden, en treffen ze een oude vijand. Maar het grootste gevaar schuilt in het uiterste westen van Deltora, op het ijzingwekkende Kristaleiland.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
E. Rodda
Uitgever
Uitgeverij Kluitman Alkmaar B.V.
ISBN
9789020664768
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juli 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
187