Deltora 1 De Doolhof

Prijs € 7,95

Uitverkocht

E. Rodda

Hardback | Juli 2005 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De duistere Schaduwheer houdt het koninkrijk Deltora in een ijzeren greep. Hij heeft de macht van de koning gebroken en kan alleen verslagen worden door de drager van de Gordel van Deltora. De stenen die de Gordel zijn magische kracht geven, zijn verborgen op allerlei plekken verspreid over het koninkrijk en worden bewaakt door de handlangers van de Schaduwheer. Op weg naar de Doolhof moeten Jord, Jasmine en Barda weer allerlei gevaren trotseren. Ze ontmoeten Ols, die alle gedaantes kunnen aannemen die ze maar willen. Omdat ze de adem van de Schaduwheer in hun nek voelen, besluit het reisgezelschap zich op te splitsen, zodat ze minder opvallen. Na een aanval door piraten, bemachtigen ze een routekaart naar de beestachtige Doolhof. Daar bewaakt de monsterlijke Glus de amethist, de edelsteen die ze moeten proberen te bemachtigen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
E. Rodda
Uitgever
Uitgeverij Kluitman Alkmaar B.V.
ISBN
9789020664669
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juli 2005
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128

Beschrijving

De duistere Schaduwheer houdt het koninkrijk Deltora in een ijzeren greep. Hij heeft de macht van de koning gebroken en kan alleen verslagen worden door de drager van de Gordel van Deltora. De stenen die de Gordel zijn magische kracht geven, zijn verborgen op allerlei plekken verspreid over het koninkrijk en worden bewaakt door de handlangers van de Schaduwheer.



Op weg naar de Doolhof moeten Jord, Jasmine en Barda weer allerlei gevaren trotseren. Ze ontmoeten Ols, die alle gedaantes kunnen aannemen die ze maar willen. Omdat ze de adem van de Schaduwheer in hun nek voelen, besluit het reisgezelschap zich op te splitsen, zodat ze minder opvallen. Na een aanval door piraten, bemachtigen ze een routekaart naar de beestachtige Doolhof. Daar bewaakt de monsterlijke Glus de amethist, de edelsteen die ze moeten proberen te bemachtigen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
E. Rodda
Uitgever
Uitgeverij Kluitman Alkmaar B.V.
ISBN
9789020664669
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juli 2005
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128