De weg van het water

Floor ontrafelt het verleden van haar zus, kan ze ook haar leven redden?

Prijs € 20,99

Levertijd: 1-2 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Trudi Rijks

Paperback | Januari 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De gescheiden veertiger Floor Postma is bewindvoerder van haar jongere zus Bente, een voormalig fotomodel, die met korsakov in een verpleeghuis is opgenomen.    Op een dag ontvangt Floor een dagvaarding waarin haar zus wordt gesommeerd twee ton te betalen aan een onbekende, die zich beroept op een schuldbekentenis. Als blijkt dat haar zus slachtoffer is van een oplichter, moet de niet erg doortastende Floor, aangespoord door haar dochter, in actie komen.   Nadat ze de rechtszaak heeft gewonnen, kan ze weer opgelucht ademhalen. Maar dan wordt Bente uit het verpleeghuis ontvoerd. Floor moet tot het uiterste gaan om haar zus te redden, én de geheimen uit haar verleden te ontrafelen. 

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Trudi Rijks
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789022575826
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2016
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
304

Beschrijving

De gescheiden veertiger Floor Postma is bewindvoerder van haar jongere zus Bente, een voormalig fotomodel, die met korsakov in een verpleeghuis is opgenomen. 

 

Op een dag ontvangt Floor een dagvaarding waarin haar zus wordt gesommeerd twee ton te betalen aan een onbekende, die zich beroept op een schuldbekentenis. Als blijkt dat haar zus slachtoffer is van een oplichter, moet de niet erg doortastende Floor, aangespoord door haar dochter, in actie komen.

 

Nadat ze de rechtszaak heeft gewonnen, kan ze weer opgelucht ademhalen. Maar dan wordt Bente uit het verpleeghuis ontvoerd. Floor moet tot het uiterste gaan om haar zus te redden, én de geheimen uit haar verleden te ontrafelen. 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Trudi Rijks
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789022575826
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2016
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
304