De weg van het water (e-Book)

Floor ontrafelt het verleden van haar zus, kan ze ook haar leven redden?

Prijs € 11,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Trudi Rijks

EPUB met digitaal watermerk | Januari 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De gescheiden veertiger Floor Postma is bewindvoerder van haar jongere zusje Bente, een voormalig fotomodel en vrouw van de wereld, die in een verpleeghuis is opgenomen. Op een dag ontvangt Floor een dagvaarding waarin haar zusje wordt gesommeerd twee ton te betalen aan een onbekende, die zich beroept op een schuldbekentenis. Ze vermoedt dat de handtekening onder de schuldbekentenis vervalst is en negeert de dagvaarding. Maar als blijkt dat haar zus slachtoffer is van een oplichter, moet de flegmatieke Floor, aangespoord door haar dochter, wel in actie komen.De weg van het water is een intelligent en adembenemend verhaal over een vrouw die uit alle macht in het nu wil leven, maar gedwongen wordt om juist het verleden en de toekomst onder ogen te zien. De pers over De weg van het water 'Trudi Rijks schrijft een angstaanjagend thrillerdebuut, waarbij familiebanden en loyaliteit centraal staan.' Zin 'Een langzaam opgebouwd, mooi geschreven verhaal met genuanceerde karakters en een gecompliceerd, beangstigend plot.' NBD Biblion ‘Een opmerkelijk debuut dat mij op een aangename wijze heeft verrast.' Vrouwenthrillers.nl

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Trudi Rijks
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402304138
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2016
Bestandsgrootte
715096 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
260

Beschrijving

De gescheiden veertiger Floor Postma is bewindvoerder van haar jongere zusje Bente, een voormalig fotomodel en vrouw van de wereld, die in een verpleeghuis is opgenomen.
Op een dag ontvangt Floor een dagvaarding waarin haar zusje wordt gesommeerd twee ton te betalen aan een onbekende, die zich beroept op een schuldbekentenis. Ze vermoedt dat de handtekening onder de schuldbekentenis vervalst is en negeert de dagvaarding.
Maar als blijkt dat haar zus slachtoffer is van een oplichter, moet de flegmatieke Floor, aangespoord door haar dochter, wel in actie komen.

De weg van het water is een intelligent en adembenemend verhaal over een vrouw die uit alle macht in het nu wil leven, maar gedwongen wordt om juist het verleden en de toekomst onder ogen te zien.

De pers over De weg van het water

'Trudi Rijks schrijft een angstaanjagend thrillerdebuut, waarbij familiebanden en loyaliteit centraal staan.' Zin

'Een langzaam opgebouwd, mooi geschreven verhaal met genuanceerde karakters en een gecompliceerd, beangstigend plot.' NBD Biblion

‘Een opmerkelijk debuut dat mij op een aangename wijze heeft verrast.' Vrouwenthrillers.nl

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Trudi Rijks
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402304138
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2016
Bestandsgrootte
715096 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
260