Zwemmen in de oceaan (e-Book)

berichten uit een postdigitale wereld

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Miriam Rasch

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Alles is online, online is alles. Er valt niet te ontsnappen aan de invloed die van digitale technologie uitgaat. In een paar decennia zijn alle aspecten van het leven door het internet getransformeerd, van onderwijs tot werk, van vriendschap en liefde tot lijden en dood. Een grens tussen een 'echte' en een 'virtuele' wereld is al lang niet meer te trekken: het leven is door en door gemedialiseerd. Toch lijkt de 'digitale revolutie' zich haast geruistloos te hebben voltrokken; wie staat er nog bij stil? MIriam rasch werd tegelijk met het internet volwassen. In deze essaybundel probeert ze te doorgronden hoe digitale ontwikkelingen ons hebben veranderd. Geïnspireerd door schrijvers en filosofen vraagt ze zich af wat het betekent om mens te zijn in een door data geregeerde wereld. Hoe vind je de weg in de uitgestrektheid van het internet, in een oneindige wereld die overweldigend en tegelijkertijd prachtig is?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Miriam Rasch
Uitgever
Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
ISBN
9789023468356
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2017
Bestandsgrootte
1000855 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
183

Beschrijving

Alles is online, online is alles. Er valt niet te ontsnappen aan de invloed die van digitale technologie uitgaat. In een paar decennia zijn alle aspecten van het leven door het internet getransformeerd, van onderwijs tot werk, van vriendschap en liefde tot lijden en dood. Een grens tussen een 'echte' en een 'virtuele' wereld is al lang niet meer te trekken: het leven is door en door gemedialiseerd. Toch lijkt de 'digitale revolutie' zich haast geruistloos te hebben voltrokken; wie staat er nog bij stil?
MIriam rasch werd tegelijk met het internet volwassen. In deze essaybundel probeert ze te doorgronden hoe digitale ontwikkelingen ons hebben veranderd. Geïnspireerd door schrijvers en filosofen vraagt ze zich af wat het betekent om mens te zijn in een door data geregeerde wereld. Hoe vind je de weg in de uitgestrektheid van het internet, in een oneindige wereld die overweldigend en tegelijkertijd prachtig is?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Miriam Rasch
Uitgever
Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
ISBN
9789023468356
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2017
Bestandsgrootte
1000855 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
183