Zwembad (e-Book)

Prijs € 7,49
Download direct dit e-Book

Kees 't Hart

EPUB met digitaal watermerk | November 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wat onschuldig begint met een ontmoeting tussen twee mensen die op weg zijn naar een zwembad, loopt uit op een beklemmende zoektocht in de kleedruimtes, de badzaal en de catacomben van dat bad. Vechtpartijen, zwembaderotiek en obsceniteiten krijgen het langzamerhand voor het zeggen in deze wereld van badmeesters en badjuffen, van knipperende tl-buizen, van chloorlucht, duikplanken en zwemmers. De held van deze roman probeert zich met grote inzet in deze wereld staande te houden, maar tegelijkertijd raakt hij er steeds meer in verstrikt. Kees t Hart neemt de lezer mee in een maalstroom van obsessies, poëtische uitbarstingen en wonderlijke waarnemingen die niet alleen overdekte zwembaden, maar ook de wereld in kaart proberen te brengen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Kees 't Hart
Uitgever
Querido
ISBN
9789021444598
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2012
Bestandsgrootte
736245 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
91

Beschrijving

Wat onschuldig begint met een ontmoeting tussen twee mensen die op weg zijn naar een zwembad, loopt uit op een beklemmende zoektocht in de kleedruimtes, de badzaal en de catacomben van dat bad. Vechtpartijen, zwembaderotiek en obsceniteiten krijgen het langzamerhand voor het zeggen in deze wereld van badmeesters en badjuffen, van knipperende tl-buizen, van chloorlucht, duikplanken en zwemmers. De held van deze roman probeert zich met grote inzet in deze wereld staande te houden, maar tegelijkertijd raakt hij er steeds meer in verstrikt.
Kees t Hart neemt de lezer mee in een maalstroom van obsessies, poëtische uitbarstingen en wonderlijke waarnemingen die niet alleen overdekte zwembaden, maar ook de wereld in kaart proberen te brengen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Kees 't Hart
Uitgever
Querido
ISBN
9789021444598
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2012
Bestandsgrootte
736245 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
91