Zwaluwzomer (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Erica James

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Alastair heeft in Linston End de gelukkigste zomers van zijn leven doorgebracht. Samen met zijn vrouw Orla en hun beste vrienden – Danny en zijn vrouw Frankie; Simon en zijn vrouw Sorrel – hebben ze de kinderen zien opgroeien en uitvliegen. Maar na Orla’s dood is alles opeens anders, en in plaats van een veilige haven is Linston End opeens een onontkoombare herinnering aan een tijd dat alles beter was. Als Alastair Valentina ontmoet, ziet hij een kans op nieuw geluk – maar zijn beslissing die nieuwe liefde een kans te geven ontwricht de eens zo hechte groep. Kunnen oud en nieuw ooit samengaan of moet Alastair het verleden opgeven voor een nieuwe toekomst?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Erica James
Uitgever
De Fontein
ISBN
9789026149931
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2020
Bestandsgrootte
998515 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Alastair heeft in Linston End de gelukkigste zomers van zijn leven doorgebracht. Samen met zijn vrouw Orla en hun beste vrienden – Danny en zijn vrouw Frankie; Simon en zijn vrouw Sorrel – hebben ze de kinderen zien opgroeien en uitvliegen. Maar na Orla’s dood is alles opeens anders, en in plaats van een veilige haven is Linston End opeens een onontkoombare herinnering aan een tijd dat alles beter was.
Als Alastair Valentina ontmoet, ziet hij een kans op nieuw geluk – maar zijn beslissing die nieuwe liefde een kans te geven ontwricht de eens zo hechte groep. Kunnen oud en nieuw ooit samengaan of moet Alastair het verleden opgeven voor een nieuwe toekomst?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Erica James
Uitgever
De Fontein
ISBN
9789026149931
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2020
Bestandsgrootte
998515 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig