Zusjesland (e-Book)

Prijs € 6,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Curtis Sittenfeld

EPUB met digitaal watermerk | April 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Al van jongs af aan weten Kate en haar tweelingzusje Violet dat ze anders zijn dan anderen. Ze 'zien' gebeurtenissen in de toekomst en geheimen die voor iedereen verborgen blijven. Violet laat haar visioenen toe, terwijl Kate haar best doet een zo normaal mogelijk leven te leiden. De zussen groeien als volwassenen steeds verder uit elkaar, ondanks de sterke band die ze als kind met elkaar hadden. Wanneer er een aardbeving plaatsvindt, voorspelt Violet op televisie dat er meer bevingen zullen volgen. Kate is ontzet, maar beseft dat haar zus gelijk kan hebben. Gaandeweg ontdekt ze dat het tijd is om onder ogen te zien wie ze werkelijk is en de breekbare relatie met Violet te herstellen. Een hartveroverende roman over familie en identiteit, kwetsbaarheid en vertrouwen. Curtis Sittenfeld (1975) brak internationaal door met haar debuutroman Prep, waarmee ze genomineerd werd voor de Orange Prize for Fiction. Daarna verschenen van haar hand De man van mijn dromen en De echtgenote, die opnieuw door publiek en critici werden gelauwerd. Haar nieuwste roman Zusjesland bestormde direct na verschijnen de Amerikaanse bestsellerlijsten.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Curtis Sittenfeld
Uitgever
Cargo
ISBN
9789023483380
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2014
Bestandsgrootte
1685899 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Al van jongs af aan weten Kate en haar tweelingzusje Violet dat ze anders zijn dan anderen. Ze 'zien' gebeurtenissen in de toekomst en geheimen die voor iedereen verborgen blijven. Violet laat haar visioenen toe, terwijl Kate haar best doet een zo normaal mogelijk leven te leiden. De zussen groeien als volwassenen steeds verder uit elkaar, ondanks de sterke band die ze als kind met elkaar hadden.
Wanneer er een aardbeving plaatsvindt, voorspelt Violet op televisie dat er meer bevingen zullen volgen. Kate is ontzet, maar beseft dat haar zus gelijk kan hebben. Gaandeweg ontdekt ze dat het tijd is om onder ogen te zien wie ze werkelijk is en de breekbare relatie met Violet te herstellen.
Een hartveroverende roman over familie en identiteit, kwetsbaarheid en vertrouwen.
Curtis Sittenfeld (1975) brak internationaal door met haar debuutroman Prep, waarmee ze genomineerd werd voor de Orange Prize for Fiction. Daarna verschenen van haar hand De man van mijn dromen en De echtgenote, die opnieuw door publiek en critici werden gelauwerd.
Haar nieuwste roman Zusjesland bestormde direct na verschijnen de Amerikaanse bestsellerlijsten.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Curtis Sittenfeld
Uitgever
Cargo
ISBN
9789023483380
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2014
Bestandsgrootte
1685899 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig