Zorgen voor het gezin (e-Book)

Prijs € 8,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:
Deze titel komt in aanmerking voor

Kristina Sandberg

EPUB met digitaal watermerk | November 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Stockholm, 1940. Tomas is gestopt met drinken na een intensieve behandeling maar Maj weet dat de dreiging van een terugval altijd aanwezig is. Daarnaast overschaduwt de oorlog het dagelijks leven. Tomas wordt opgeroepen voor militaire dienst en Maj blijft alleen achter met haar kind. Ze blijkt opnieuw zwanger te zijn en tot overmaat van ramp overlijdt haar moeder, zonder haar kleinkind Anita ooit gezien te hebben. Om niet in te storten besluit Maj niet meer toe te geven aan haar gevoelens. Ze huilt niet op de begrafenis en zal koste wat het kost sterk zijn.Dit tweede deel van de Maj-trilogie is een grootse vertelling over de sociaal hogerop geraakte Maj. Een bijna hypnotiserende vertelling over de veranderende rol van de vrouw in de twintigste eeuw.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Kristina Sandberg
Uitgever
Nieuw Amsterdam
ISBN
9789046820889
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2016
Bestandsgrootte
2012523 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
534

Beschrijving

Stockholm, 1940. Tomas is gestopt met drinken na een intensieve behandeling maar Maj weet dat de dreiging van een terugval altijd aanwezig is. Daarnaast overschaduwt de oorlog het dagelijks leven. Tomas wordt opgeroepen voor militaire dienst en Maj blijft alleen achter met haar kind. Ze blijkt opnieuw zwanger te zijn en tot overmaat van ramp overlijdt haar moeder, zonder haar kleinkind Anita ooit gezien te hebben. Om niet in te storten besluit Maj niet meer toe te geven aan haar gevoelens. Ze huilt niet op de begrafenis en zal koste wat het kost sterk zijn.

Dit tweede deel van de Maj-trilogie is een grootse vertelling over de sociaal hogerop geraakte Maj. Een bijna hypnotiserende vertelling over de veranderende rol van de vrouw in de twintigste eeuw.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Kristina Sandberg
Uitgever
Nieuw Amsterdam
ISBN
9789046820889
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2016
Bestandsgrootte
2012523 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
534