Zonder paniek geen paradijs (e-Book)

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Joachim Meyerhoff

EPUB met digitaal watermerk | Augustus 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Na zijn jeugd op het terrein van een psychiatrische instelling, een tussenjaar in de Amerikaanse Wild West en een bijzonder ontmoedigende tijd aan de theaterschool, is Joachim een jonge, niet echt succesvolle acteur. Als hij Hanna ontmoet, een ambitieuze en briljante studente, lijkt zijn liefdesleven tenminste ergens heen te gaan. Maar dan verschijnt Franka, danseres en compleet het tegenovergestelde van Hanna. En dan is er nog Ilse, een bakker, in wier keuken hij zich gelukkiger en veiliger voelt dan waar dan ook. De vraag is: kan dit allemaal goed gaan? Het antwoord is: nee. In zijn vierde autobiografische roman vertelt Meyerhoff ontroerend en vermakelijk over zijn strubbelingen met de liefde. Wederom een onvergetelijk boek!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Joachim Meyerhoff
Uitgever
Signatuur
ISBN
9789044977073
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2018
Bestandsgrootte
1926727 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
384

Beschrijving

Na zijn jeugd op het terrein van een psychiatrische instelling, een tussenjaar in de Amerikaanse Wild West en een bijzonder ontmoedigende tijd aan de theaterschool, is Joachim een jonge, niet echt succesvolle acteur. Als hij Hanna ontmoet, een ambitieuze en briljante studente, lijkt zijn liefdesleven tenminste ergens heen te gaan. Maar dan verschijnt Franka, danseres en compleet het tegenovergestelde van Hanna. En dan is er nog Ilse, een bakker, in wier keuken hij zich gelukkiger en veiliger voelt dan waar dan ook. De vraag is: kan dit allemaal goed gaan? Het antwoord is: nee.
In zijn vierde autobiografische roman vertelt Meyerhoff ontroerend en vermakelijk over zijn strubbelingen met de liefde. Wederom een onvergetelijk boek!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Joachim Meyerhoff
Uitgever
Signatuur
ISBN
9789044977073
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2018
Bestandsgrootte
1926727 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
384