Zomervrouw

Prijs € 12,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Roos Verlinden

Paperback | Oktober 2006 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Olga Viamentis zit midden in haar tweede echtscheiding. Ze blijkt een onmiskenbaar zwak te hebben voor de verkeerde mannen en heeft dat iedere keer opnieuw te laat door! In een beslissende fase in haar leven raakt ze verwikkeld in onverwachte complicaties en moet ze opnieuw weerstand bieden aan een foute man. Deze krachttoer heeft echter ook positieve effecten...Dit boek verschijnt in een nieuwe reeks Nederlandse romans, bestemd voor zelfbewuste vrouwen die graag literatuur lezen, maar even graag wegdromen bij ontspannende verhalen waarin ze zichzelf kunnen herkennen.Roos Verlinden ZOMERVROUWRoos Verlinden versterkt met dit boek - alweer haar tiende roman - eens te meer haar reputalie als schrijfster van eigentijdse liefdesromans.Ze was werkzaam als fysiotherapeute en als freelance vertaler/redac-teur van (para)medische literatuur voor weten-schappelijke uitgeverijen. Ze is een echt buitenmens, doet aan yoga en geniet van het lezen van proza en po e. Bovenal echter wordt ze ge rigeerd door mensen: hun verhalen, psychologie, gedrag en relaties.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Roos Verlinden
Uitgever
Gottmer Uitgevers Groep bv
ISBN
9789025742072
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2006
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
226

Beschrijving

Olga Viamentis zit midden in haar tweede echtscheiding. Ze blijkt een onmiskenbaar zwak te hebben voor de verkeerde mannen en heeft dat iedere keer opnieuw te laat door! In een beslissende fase in haar leven raakt ze verwikkeld in onverwachte complicaties en moet ze opnieuw weerstand bieden aan een foute man. Deze krachttoer heeft echter ook positieve effecten...
Dit boek verschijnt in een nieuwe reeks Nederlandse romans, bestemd voor zelfbewuste vrouwen die graag literatuur lezen, maar even graag wegdromen bij ontspannende verhalen waarin ze zichzelf kunnen herkennen.
Roos Verlinden ZOMERVROUW
Roos Verlinden versterkt met dit boek - alweer haar tiende roman - eens te meer haar reputalie als schrijfster van eigentijdse liefdesromans.
Ze was werkzaam als fysiotherapeute en als freelance vertaler/redac-teur van (para)medische literatuur voor weten-schappelijke uitgeverijen. Ze is een echt buitenmens, doet aan yoga en geniet van het lezen van proza en po e. Bovenal echter wordt ze ge rigeerd door mensen: hun verhalen, psychologie, gedrag en relaties.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Roos Verlinden
Uitgever
Gottmer Uitgevers Groep bv
ISBN
9789025742072
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2006
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
226