Zomerliefdes - Griekenland (e-Book)

Aan de blauwe zee / De Griekse erfgenaam / Dans van verleiding

Prijs € 6,99
Download direct dit e-Book
Deze titel komt in aanmerking voor

Helen Brooks, Michelle Reid, Susan Stephens

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Zonnige verleiding onder een dun laagje honing!In Aan de blauwe zee gaat Sophy met Jill, haar tweelingzus, mee naar Griekenland om eindelijk Jills schoonfamilie te ontmoeten. Zodra Sophy wordt voorgesteld aan de knappe Andreas, zit hij haar op de huid en zij hem! Maar haar ergernis is pas compleet als ze merkt dat ze ook knikkende knieën van hem krijgt…In De Griekse erfgenaam wordt Mia door haar vader voor de keuze gesteld: met hotelmagnaat Alexander Doumas trouwen en voor een erfgenaam zorgen of het dierbaarste verliezen wat ze heeft. Tot Mia’s vreugde zijn de nachten met haar nieuwe echtgenoot vol passie, maar zal het haar lukken ook zijn hart te veroveren?In Dans van verleiding wordt Charlotte, nadat ze vol overgave heeft meegedaan aan een Griekse dans, verleid door de knappe Iannis Kiriakos. Een zinderende affaire volgt, maar zodra hij het artikel leest dat ze over hem heeft geschreven, lijkt hij ervan overtuigd dat ze zijn reputatie wil schaden - en zint hij op wraak!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Helen Brooks, Michelle Reid, Susan Stephens
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402547061
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2020
Bestandsgrootte
1182952 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
353

Beschrijving

Zonnige verleiding onder een dun laagje honing!

In Aan de blauwe zee gaat Sophy met Jill, haar tweelingzus, mee naar Griekenland om eindelijk Jills schoonfamilie te ontmoeten. Zodra Sophy wordt voorgesteld aan de knappe Andreas, zit hij haar op de huid en zij hem! Maar haar ergernis is pas compleet als ze merkt dat ze ook knikkende knieën van hem krijgt…

In De Griekse erfgenaam wordt Mia door haar vader voor de keuze gesteld: met hotelmagnaat Alexander Doumas trouwen en voor een erfgenaam zorgen of het dierbaarste verliezen wat ze heeft. Tot Mia’s vreugde zijn de nachten met haar nieuwe echtgenoot vol passie, maar zal het haar lukken ook zijn hart te veroveren?

In Dans van verleiding wordt Charlotte, nadat ze vol overgave heeft meegedaan aan een Griekse dans, verleid door de knappe Iannis Kiriakos. Een zinderende affaire volgt, maar zodra hij het artikel leest dat ze over hem heeft geschreven, lijkt hij ervan overtuigd dat ze zijn reputatie wil schaden - en zint hij op wraak!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Helen Brooks, Michelle Reid, Susan Stephens
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402547061
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2020
Bestandsgrootte
1182952 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
353