Zomer met Kim Bokaviet

Prijs € 17,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Silvia Toebak

Paperback | April 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Geestige, vlot geschreven zomerroman met een scherp randjeKim Bokaviet woont in de Baarsjes, in Amsterdam-West. De tijd op haar werk bij Bureau Gehandicaptenvoorzieningen brengt ze door met het drinken van cappuccino's (per drie), in de weekenden bekijkt ze de geveltuintjes in de buurt en haalt ze eten bij de snackbar aan de overkant. Af en toe doet ze haar voordeur open en dicht, zodat het lijkt alsof haar bezoek vertrekt. Er moet iets gebeuren. Dan krijgt Kim een nieuwe buurvrouw. Het enige wat Kim bevalt aan Hélène is haar vriend, Felix. Hij is voor Kim gemaakt, dat voelt ze meteen. Vanaf dat moment zet ze alles op alles om Felix te veroveren.Een zomer met Kim Bokaviet is een tragikomische en bij vlagen hilarische roman over het verwarrende menselijk verkeer. Silvia Toebak schrijft trefzeker en zet met Kim Bokaviet een hoofdpersoon neer die veel langer dan één zomer beklijft.Off the recordAl na enkele pagina's lezen was ik dol op Kim Bokaviet. Ze kijkt naar de wereld met een onbevangen blik en probeert zich te verhouden tot haar omgeving. Ze is enerzijds onbeschaamder dan de meeste andere mensen (soms lees je met ingehouden adem), anderzijds zeer kwetsbaar en op zoek naar contact. Een onvergetelijke hoofdpersoon!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Silvia Toebak
Uitgever
Nieuw Amsterdam
ISBN
9789046814628
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Beschrijving

Geestige, vlot geschreven zomerroman met een scherp randje

Kim Bokaviet woont in de Baarsjes, in Amsterdam-West. De tijd op haar werk bij Bureau Gehandicaptenvoorzieningen brengt ze door met het drinken van cappuccino's (per drie), in de weekenden bekijkt ze de geveltuintjes in de buurt en haalt ze eten bij de snackbar aan de overkant. Af en toe doet ze haar voordeur open en dicht, zodat het lijkt alsof haar bezoek vertrekt. Er moet iets gebeuren. Dan krijgt Kim een nieuwe buurvrouw. Het enige wat Kim bevalt aan Hélène is haar vriend, Felix. Hij is voor Kim gemaakt, dat voelt ze meteen. Vanaf dat moment zet ze alles op alles om Felix te veroveren.

Een zomer met Kim Bokaviet is een tragikomische en bij vlagen hilarische roman over het verwarrende menselijk verkeer. Silvia Toebak schrijft trefzeker en zet met Kim Bokaviet een hoofdpersoon neer die veel langer dan één zomer beklijft.

Off the record
Al na enkele pagina's lezen was ik dol op Kim Bokaviet. Ze kijkt naar de wereld met een onbevangen blik en probeert zich te verhouden tot haar omgeving. Ze is enerzijds onbeschaamder dan de meeste andere mensen (soms lees je met ingehouden adem), anderzijds zeer kwetsbaar en op zoek naar contact. Een onvergetelijke hoofdpersoon!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Silvia Toebak
Uitgever
Nieuw Amsterdam
ISBN
9789046814628
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192