Zomer met de dokter (e-Book)

Zomerse dromen / Verleidelijke dokter / Kiezen voor liefde

€ 7,49
Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Fiona Lowe, Carol Marinelli, Marion Lennox

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Zon, zee... en een knappe dokter! Zomerse dromenRuisende palmen, spannende tochten door de bush… plus een sexy dokter om mee samen te werken. Welke verpleegkundige kan dáár nou weerstand aan bieden? Helaas zal Mia wel moeten, wil ze haar geheim bewaren. Alleen laat de dokter in kwestie zich niet zo makkelijk op een afstand houden!Verleidelijke dokterDokter Cate is veel te nuchter om te bezwijken voor de charmes van dokter Juan, de spannende Argentijnse arts die tijdelijk werkzaam is in haar ziekenhuis. Trouwens, haar werk slokt haar helemaal op. Hij lijkt echter vastbesloten werk van haar te maken!Kiezen voor liefdeOoit wilde Ben niets liever dan met Ginny trouwen, maar nu heeft hij gewoon een extra dokter nodig op het idyllische Kaimotu Island. En dus vraagt hij haar of ze haar beroep weer wil oppakken. Direct zijn er weer die vonken tussen hen, maar waarom reageert ze zo afstandelijk?Deze verhalen zijn eerder verschenen

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Fiona Lowe, Carol Marinelli, Marion Lennox
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402546996
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2020
Bestandsgrootte
1403625 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
370

Beschrijving

Zon, zee... en een knappe dokter!

 

Zomerse dromen

Ruisende palmen, spannende tochten door de bush… plus een sexy dokter om mee samen te werken. Welke verpleegkundige kan dáár nou weerstand aan bieden? Helaas zal Mia wel moeten, wil ze haar geheim bewaren. Alleen laat de dokter in kwestie zich niet zo makkelijk op een afstand houden!

Verleidelijke dokter

Dokter Cate is veel te nuchter om te bezwijken voor de charmes van dokter Juan, de spannende Argentijnse arts die tijdelijk werkzaam is in haar ziekenhuis. Trouwens, haar werk slokt haar helemaal op. Hij lijkt echter vastbesloten werk van haar te maken!

Kiezen voor liefde

Ooit wilde Ben niets liever dan met Ginny trouwen, maar nu heeft hij gewoon een extra dokter nodig op het idyllische Kaimotu Island. En dus vraagt hij haar of ze haar beroep weer wil oppakken. Direct zijn er weer die vonken tussen hen, maar waarom reageert ze zo afstandelijk?

Deze verhalen zijn eerder verschenen

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Fiona Lowe, Carol Marinelli, Marion Lennox
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402546996
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2020
Bestandsgrootte
1403625 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
370