Zo gek is het geworden

Geert Wilders, van eenmansfractie tot brede volksbeweging

Prijs € 17,95

Zal niet verschijnen

Ook beschikbaar als:

Arthur Blok

Paperback | Juni 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Waar staat Geert Wilders voor? Wat drijft hem? Hoe groot is zijn politieke invloed nu werkelijk? Geert Wilders en zijn Partij voor de Vrijheid (PVV) zijn niet meer weg te denken van het politieke toneel. Wilders zelf is al ruim een decennium de meest spraakmakende politicus van Nederland. Zijn bekendheid reikt inmiddels tot ver over onze landsgrenzen. (Intern)nationale media buitelen over elkaar heen om aandacht aan hem te besteden. Het boek Zo gek is het geworden - een knipoog naar Wilders' uitspraak veel gekker moet het niet worden - bevat veel nieuw feitenmateriaal. Geert Wilders zelf vertelt zeer uitvoerig over zijn jeugd, familie en opvoeding. Auteur Artur Blok sprak daarnaast met veel mensen in de directe omgeving van Wilders. Mensen die lange(re) tijd met hem samenwerkten spreken zich openlijk over hem uit. Ook Wilders' Oost-Europa connecties, zijn opkomst in de VVD, zijn spraakmakende rechtszaak, zijn anti-islam film Fitna, zijn banden met neoconservatieve partijen in de VS én het jarenlange gerommel binnen de PVV-gelederen komen uitgebreid aan bod. Gaandeweg ontstaat een scherp beeld van de persoon en de politicus Geert Wilders en hoe hij is gecreëerd door de Nederlandse media en samenleving. Het eindresultaat: een onafhankelijk journalistiek boek over Geert Wilders. Politicoloog Arthur Blok (1976) werkte voor Novum Nieuws als parlementair verslaggever in Den Haag. Hij was in 2008 coauteur van het eerste boek ooit over Geert Wilders. Anno nu levert Blok regelmatig bijdragen voor Het Parool en publiceert hij in Engelstalige media in zowel Libanon als zijn huidige standplaats, de Verenigde Arabische Emiraten.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Arthur Blok
Uitgever
Just Publishers
ISBN
9789089754424
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256

Beschrijving

Waar staat Geert Wilders voor? Wat drijft hem? Hoe groot is zijn politieke invloed nu werkelijk? Geert Wilders en zijn Partij voor de Vrijheid (PVV) zijn niet meer weg te denken van het politieke toneel. Wilders zelf is al ruim een decennium de meest spraakmakende politicus van Nederland. Zijn bekendheid reikt inmiddels tot ver over onze landsgrenzen. (Intern)nationale media buitelen over elkaar heen om aandacht aan hem te besteden.
Het boek Zo gek is het geworden - een knipoog naar Wilders' uitspraak veel gekker moet het niet worden - bevat veel nieuw feitenmateriaal. Geert Wilders zelf vertelt zeer uitvoerig over zijn jeugd, familie en opvoeding.
Auteur Artur Blok sprak daarnaast met veel mensen in de directe omgeving van Wilders. Mensen die lange(re) tijd met hem samenwerkten spreken zich openlijk over hem uit. Ook Wilders' Oost-Europa connecties, zijn opkomst in de VVD, zijn spraakmakende rechtszaak, zijn anti-islam film Fitna, zijn banden met neoconservatieve partijen in de VS én het jarenlange gerommel binnen de PVV-gelederen komen uitgebreid aan bod.

Gaandeweg ontstaat een scherp beeld van de persoon en de politicus Geert Wilders en hoe hij is gecreëerd door de Nederlandse media en samenleving. Het eindresultaat: een onafhankelijk journalistiek boek over Geert Wilders.

Politicoloog Arthur Blok (1976) werkte voor Novum Nieuws als parlementair verslaggever in Den Haag. Hij was in 2008 coauteur van het eerste boek ooit over Geert Wilders. Anno nu levert Blok regelmatig bijdragen voor Het Parool en publiceert hij in Engelstalige media in zowel Libanon als zijn huidige standplaats, de Verenigde Arabische Emiraten.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Arthur Blok
Uitgever
Just Publishers
ISBN
9789089754424
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256