Zo dichtbij (e-Book)

Een familie Baxter roman

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Karen Kingsbury

EPUB met digitaal watermerk | Mei 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Na alle series die volgden op de Familie Baxter-serie over andere personages, wijdt Karen Kingsbury haar roman ‘Zo dichtbij’ weer volledig aan de familie die in Nederlands zoveel harten gestolen heeft. John Baxter en zijn volwassen kinderen komen samen voor een reünie bij het meer, maar voor ze daar allemaal zijn, ontvangen ze een schokkend bericht. In plaats van bij het meer brengen ze hun dag in het ziekenhuis door en ook de vele dagen die daarop volgen. Zijn ze nog hecht genoeg om deze klap samen te kunnen opvangen of zal dit tragische ongeluk hen uit elkaar drijven? ‘Zo dichtbij’ volgt chronologisch gezien op de serie over Bailey Flanigan, maar is ook goed op zichzelf te lezen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Karen Kingsbury
Uitgever
Kok
ISBN
9789029726825
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2017
Bestandsgrootte
1178731 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
258

Beschrijving

Na alle series die volgden op de Familie Baxter-serie over andere personages, wijdt Karen Kingsbury haar roman ‘Zo dichtbij’ weer volledig aan de familie die in Nederlands zoveel harten gestolen heeft.

John Baxter en zijn volwassen kinderen komen samen voor een reünie bij het meer, maar voor ze daar allemaal zijn, ontvangen ze een schokkend bericht. In plaats van bij het meer brengen ze hun dag in het ziekenhuis door en ook de vele dagen die daarop volgen. Zijn ze nog hecht genoeg om deze klap samen te kunnen opvangen of zal dit tragische ongeluk hen uit elkaar drijven?

‘Zo dichtbij’ volgt chronologisch gezien op de serie over Bailey Flanigan, maar is ook goed op zichzelf te lezen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Karen Kingsbury
Uitgever
Kok
ISBN
9789029726825
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2017
Bestandsgrootte
1178731 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
258