Zin kun je maken

processen van zingeving begeleiden

Prijs € 28,50

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Ilse Vooren, Merlijn Koch

Paperback | Juni 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Zin kun je maken maakt zingeving begrijpelijk en hanteerbaar. Het biedt concrete handvatten voor positieve existentie¨le gesprekken in organisaties.Wanneer ervaar je zin in je leven en werk? Het vermogen tot zingeving wordt steeds belangrijker in de 21e eeuw. Op persoonlijk niveau en ook professioneel: betekenis is essentieel in het nieuwe organiseren en leidinggeven. In professionele gesprekken wil je op het niveau van zingeving kunnen werken. Hoe doe je dat? In dit boek bieden de auteurs handvatten om dit vermogen verder te ontwikkelen. Je leert schakelen tussen de dagelijkse ervaring ('zin in') en levensvisie ('zin van'). Samen met je gesprekspartner kun je zingevingsprocessen actief vormgeven en ontdekken hoe je leiding neemt over jezelf, je leven en je werk. Een onmisbaar boek voor leiders in organisaties en begeleidingsprofessionals, zoals coaches en therapeuten.Ilse Vooren en Merlijn Koch zijn beiden humanisticus en existentieel coach. Merlijn werkt bij Resilians en Ilse is oprichter van Food for Flow.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ilse Vooren, Merlijn Koch
Uitgever
Boom
ISBN
9789024404445
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2017
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
200

Beschrijving

Zin kun je maken maakt zingeving begrijpelijk en hanteerbaar. Het biedt concrete handvatten voor positieve existentie¨le gesprekken in organisaties.

Wanneer ervaar je zin in je leven en werk? Het vermogen tot zingeving wordt steeds belangrijker in de 21e eeuw. Op persoonlijk niveau en ook professioneel: betekenis is essentieel in het nieuwe organiseren en leidinggeven. In professionele gesprekken wil je op het niveau van zingeving kunnen werken. Hoe doe je dat? In dit boek bieden de auteurs handvatten om dit vermogen verder te ontwikkelen. Je leert schakelen tussen de dagelijkse ervaring ('zin in') en levensvisie ('zin van'). Samen met je gesprekspartner kun je zingevingsprocessen actief vormgeven en ontdekken hoe je leiding neemt over jezelf, je leven en je werk. Een onmisbaar boek voor leiders in organisaties en begeleidingsprofessionals, zoals coaches en therapeuten.

Ilse Vooren en Merlijn Koch zijn beiden humanisticus en existentieel coach. Merlijn werkt bij Resilians en Ilse is oprichter van Food for Flow.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ilse Vooren, Merlijn Koch
Uitgever
Boom
ISBN
9789024404445
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2017
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
200