Zevenduizend eiken (e-Book)

Prijs € 10,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Sara Baume

EPUB met digitaal watermerk | Maart 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Van de winnares van de Davy Byrnes Award, de Hennessy New Irish Writing Award, de Rooney Prize for Literature, de Irish Book Award for Best Newcomer, de Geoffrey Faber Memorial Prize en de Kate O’Brien Award Het leven in de grote stad valt de jonge kunstenares Frankie niet mee. Ze pakt haar koffers en trekt zich terug in een vervallen bun¬galow die leegstaat sinds het overlijden van haar grootmoeder. Haar dagen in deze veilige haven vult ze met pogingen tot lezen en halfslachtig naar de radio luisteren. Niet langer afgeleid door menselijke interactie, richt Frankie de lens van haar camera steeds vaker op de natuur om zich heen, op de eeuwige cyclus van leven en dood, om te begrijpen hoe ze hier gekomen is en hoe ze weer verder kan.Zevenduizend eiken verkent de kracht van menselijke tekortkomingen en toont de schoonheid die te vinden is door aandachtig naar de wereld te kijken.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Sara Baume
Uitgever
Querido
ISBN
9789021404851
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2018
Bestandsgrootte
987768 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
215

Beschrijving

Van de winnares van de Davy Byrnes Award, de Hennessy New Irish Writing Award, de Rooney Prize for Literature, de Irish Book Award for Best Newcomer, de Geoffrey Faber Memorial Prize en de Kate O’Brien Award

Het leven in de grote stad valt de jonge kunstenares Frankie niet mee. Ze pakt haar koffers en trekt zich terug in een vervallen bun¬galow die leegstaat sinds het overlijden van haar grootmoeder. Haar dagen in deze veilige haven vult ze met pogingen tot lezen en halfslachtig naar de radio luisteren. Niet langer afgeleid door menselijke interactie, richt Frankie de lens van haar camera steeds vaker op de natuur om zich heen, op de eeuwige cyclus van leven en dood, om te begrijpen hoe ze hier gekomen is en hoe ze weer verder kan.

Zevenduizend eiken verkent de kracht van menselijke tekortkomingen en toont de schoonheid die te vinden is door aandachtig naar de wereld te kijken.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Sara Baume
Uitgever
Querido
ISBN
9789021404851
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2018
Bestandsgrootte
987768 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
215