Zes seconden (e-Book)

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:
Deze titel komt in aanmerking voor

Daniëlle Bakhuis

EPUB met digitaal watermerk | November 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Iemand knielt bij het lichaam en houdt zijn oor boven het masker. ‘Een ambulance!’ schreeuwt een jongensstem. ‘We hebben een ambulance nodig!’ Op dat moment valt mijn leven in twee stukken: ervoor en erna. Zes seconden. Dat is precies hoelang de Afrekening duurt: een illegaal spel waarbij een slachtoffer in elkaar wordt geschopt voor geld. Veel geld. Jasmijn en haar vriendinnen besluiten mee te doen, maar de gevolgen blijken groter dan Jasmijn ooit had kunnen voorzien. Wie kun je vertrouwen als je niemand meer kunt vertrouwen? De pers over Wat als… ‘Eenmaal begonnen wil je het boek niet meer wegleggen, het moet in één ruk uitgelezen worden. Mij kostte het mijn nachtrust, maar dat was het waard.’ boekverslaafde.blogspot.nl ‘een ijzersterk verhaal […] dat iedere jongvolwassene zou moeten lezen.’ Dagblad de Limburger ‘de juiste combinatie van ingrediënten waar ik van houd: originaliteit, humor, drama en spanning.’ Chicklit.nl Danielle Bakhuis is schrijver en freelance journalist. Zes seconden is haar zevende boek. Haar eerdere boeken Verliefd van 2 kanten en Wraak waren kerntitel voor de Prijs van de Jonge Jury. Wat als… was genomineerd voor de Crimezone YA Thriller Award 2014.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Daniëlle Bakhuis
Uitgever
Ploegsma
ISBN
9789021673684
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2014
Bestandsgrootte
1246937 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
200

Beschrijving

Iemand knielt bij het lichaam en houdt zijn oor boven het masker.
‘Een ambulance!’ schreeuwt een jongensstem. ‘We hebben een ambulance nodig!’
Op dat moment valt mijn leven in twee stukken: ervoor en erna.


Zes seconden. Dat is precies hoelang de Afrekening duurt: een illegaal spel waarbij een slachtoffer in elkaar wordt geschopt voor geld. Veel geld. Jasmijn en haar vriendinnen besluiten mee te doen, maar de gevolgen blijken groter dan Jasmijn ooit had kunnen voorzien. Wie kun je vertrouwen als je niemand meer kunt vertrouwen?

De pers over Wat als… ‘Eenmaal begonnen wil je het boek niet meer wegleggen, het moet in één ruk uitgelezen worden. Mij kostte het mijn nachtrust, maar dat was het waard.’
boekverslaafde.blogspot.nl

‘een ijzersterk verhaal […] dat iedere jongvolwassene zou moeten lezen.’
Dagblad de Limburger

‘de juiste combinatie van ingrediënten waar ik van houd: originaliteit, humor, drama en spanning.’
Chicklit.nl

Danielle Bakhuis is schrijver en freelance journalist. Zes seconden is haar zevende boek. Haar eerdere boeken Verliefd van 2 kanten en Wraak waren kerntitel voor de Prijs van de Jonge Jury. Wat als… was genomineerd voor de Crimezone YA Thriller Award 2014.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Daniëlle Bakhuis
Uitgever
Ploegsma
ISBN
9789021673684
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2014
Bestandsgrootte
1246937 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
200