Zes gouden regels / Baby als geheim (e-Book)

€ 6,49
Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Cara Colter, Carol Grace

EPUB met digitaal watermerk | Augustus 2021 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Zes gouden regels Zal het haar lukken zijn charmeoffensief te weerstaan? Tally neemt met liefde de zorg voor haar vier jaar oude neefje op zich, maar eigenlijk vindt ze dat Jed ook een vader verdient. Dus gaat ze op zoek naar een rustige en betrouwbare partner. Dan ontmoet ze J.D., de biologische vader van Jed. Hij is opwindend en sexy en lijkt in niets op de man die ze in gedachten heeft. Maar hij is ook onweerstaanbaar, en blijkt vastbesloten haar hart te veroveren… Baby als geheim Het werd een feest om nooit te vergeten…. Claudia Madison weet dat het enorm stom was om zwanger te raken van Joe Callaway, haar knappe baas. Oké, het was na een feestje en ze is heimelijk al jaren verliefd op hem, maar toch! Gelukkig is ze niet het type dat bij de pakken neer gaat zitten. Ze besluit haar baan op te zeggen en op een andere plek een nieuw bestaan op te bouwen. Zal het haar zo lukken om de zwangerschap voor Joe geheim te houden? Deze verhalen zijn eerder verschenen. 

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Cara Colter, Carol Grace
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402553444
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2021
Bestandsgrootte
980105 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
225

Beschrijving

Zes gouden regels
 
Zal het haar lukken zijn charmeoffensief te weerstaan?
 
Tally neemt met liefde de zorg voor haar vier jaar oude neefje op zich, maar eigenlijk vindt ze dat Jed ook een vader verdient. Dus gaat ze op zoek naar een rustige en betrouwbare partner. Dan ontmoet ze J.D., de biologische vader van Jed. Hij is opwindend en sexy en lijkt in niets op de man die ze in gedachten heeft. Maar hij is ook onweerstaanbaar, en blijkt vastbesloten haar hart te veroveren…
 
Baby als geheim
 
Het werd een feest om nooit te vergeten….
 
Claudia Madison weet dat het enorm stom was om zwanger te raken van Joe Callaway, haar knappe baas. Oké, het was na een feestje en ze is heimelijk al jaren verliefd op hem, maar toch! Gelukkig is ze niet het type dat bij de pakken neer gaat zitten. Ze besluit haar baan op te zeggen en op een andere plek een nieuw bestaan op te bouwen. Zal het haar zo lukken om de zwangerschap voor Joe geheim te houden?
 
Deze verhalen zijn eerder verschenen.
 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Cara Colter, Carol Grace
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402553444
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2021
Bestandsgrootte
980105 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
225