Zeerozen (e-Book)

Hope Harbor #2

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Irene Hannon

EPUB met digitaal watermerk | November 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In ‘Zeerozen’ neemt Irene Hannon ons mee terug naar het romantische kustplaatsje Hope Harbor, waar twee nieuwe personages de liefde vinden. Eric Nash keert na een pijnlijk ontslag terug naar het dorp waar hij opgroeide. Daar blijkt het huis van zijn ouders te worden verbouwd tot een bed & breakfast. In plaats van rustig na te denken over zijn carrière, wordt hij constant afgeleid door herrie, chaos – en een knappe vrouwelijke architect. Zij probeert de chagrijnige zoon van haar opdrachtgever zoveel mogelijk te negeren, maar als hij zijn hulp aanbiedt bij een project dat haar persoonlijk raakt, ziet ze hem van een heel andere kant. ‘Zeerozen’ is het tweede deel van de Hope Harbor-serie, en is los te lezen van het eerste deel ‘Cranberryzomer’.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Irene Hannon
Uitgever
KokBoekencentrum Fictie
ISBN
9789029728652
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2019
Bestandsgrootte
5894350 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

In ‘Zeerozen’ neemt Irene Hannon ons mee terug naar het romantische kustplaatsje Hope Harbor, waar twee nieuwe personages de liefde vinden.

Eric Nash keert na een pijnlijk ontslag terug naar het dorp waar hij opgroeide. Daar blijkt het huis van zijn ouders te worden verbouwd tot een bed & breakfast. In plaats van rustig na te denken over zijn carrière, wordt hij constant afgeleid door herrie, chaos – en een knappe vrouwelijke architect. Zij probeert de chagrijnige zoon van haar opdrachtgever zoveel mogelijk te negeren, maar als hij zijn hulp aanbiedt bij een project dat haar persoonlijk raakt, ziet ze hem van een heel andere kant.

‘Zeerozen’ is het tweede deel van de Hope Harbor-serie, en is los te lezen van het eerste deel ‘Cranberryzomer’.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Irene Hannon
Uitgever
KokBoekencentrum Fictie
ISBN
9789029728652
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2019
Bestandsgrootte
5894350 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig