Zama (e-Book)

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:
Deze titel komt in aanmerking voor

Antonio di Benedetto

EPUB met digitaal watermerk | April 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Paraguay, 1790. Don Diego de Zama, hooggeplaatst dienaar van de Spaanse Kroon, is gestationeerd in Asunción, de afgelegen hoofdstad van Paraguay. Hij wordt verscheurd door trots, lust, rancune en paranoïde fantasieën, terwijl hij er alles aan doet om overgeplaatst te worden naar Buenos Aires. Hij is ervan overtuigd dat die overstap zijn hopeloze bestaan op miraculeuze wijze zal doen omslaan, en dat in Buenos Aires zijn leven eindelijk zinvol zal zijn.Don Diego's trage, huiveringwekkende tocht richting de afgrond is niet slechts het verhaal van zíjn ondergang, maar ook een studie naar existentiële eenzaamheid. Di Benedetto schept met zowel precieze als weelderige zinnen een dromerige realiteit, zonder ook maar één overbodig woord te gebruiken.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Antonio di Benedetto
Uitgever
Lebowski
ISBN
9789048837588
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2017
Bestandsgrootte
2635657 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
228

Beschrijving

Paraguay, 1790. Don Diego de Zama, hooggeplaatst dienaar van de Spaanse Kroon, is gestationeerd in Asunción, de afgelegen hoofdstad van Paraguay. Hij wordt verscheurd door trots, lust, rancune en paranoïde fantasieën, terwijl hij er alles aan doet om overgeplaatst te worden naar Buenos Aires. Hij is ervan overtuigd dat die overstap zijn hopeloze bestaan op miraculeuze wijze zal doen omslaan, en dat in Buenos Aires zijn leven eindelijk zinvol zal zijn.
Don Diego's trage, huiveringwekkende tocht richting de afgrond is niet slechts het verhaal van zíjn ondergang, maar ook een studie naar existentiële eenzaamheid. Di Benedetto schept met zowel precieze als weelderige zinnen een dromerige realiteit, zonder ook maar één overbodig woord te gebruiken.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Antonio di Benedetto
Uitgever
Lebowski
ISBN
9789048837588
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2017
Bestandsgrootte
2635657 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
228