Zakelijk coachen voor Dummies

Prijs € 19,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Marie Taylor, Steve Crabb

Paperback | Juli 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

'Zakelijk coachen voor Dummies' verkent effectieve strategieën die je helpen bij het coachen en begeleiden van je collega's. Het geeft je inzicht in de basis van coachen en biedt je een indrukwekkend scala aan tools om het beste uit je team naar boven te halen - en uit jezelf! En dat heeft veel voordelen: de juiste coaching kan de werktevredenheid en teamspirit verhogen en de loyaliteit van werknemers vergroten. Deze praktische gids leert je vaststellen wie je moet coachen, hoe je dat doet en vooral: wanneer. Of je nu al ervaring hebt als begeleider of helemaal nieuw bent als coach, je krijgt alle informatie die je nodig hebt om je coachingvaardigheden naar een hoger niveau te tillen.Marie Taylor heeft een adviesbureau dat zich richt op succesvol coachen, transformationeel leiderschap en organisatieontwikkeling. Steve Crabb is een gelicenseerd NLP Master Trainer, Master Transformative Coach en ervaren ondernemer.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Marie Taylor, Steve Crabb
Uitgever
Voor Dummies
ISBN
9789045353739
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

'Zakelijk coachen voor Dummies' verkent effectieve strategieën die je helpen bij het coachen en begeleiden van je collega's. Het geeft je inzicht in de basis van coachen en biedt je een indrukwekkend scala aan tools om het beste uit je team naar boven te halen - en uit jezelf! En dat heeft veel voordelen: de juiste coaching kan de werktevredenheid en teamspirit verhogen en de loyaliteit van werknemers vergroten. Deze praktische gids leert je vaststellen wie je moet coachen, hoe je dat doet en vooral: wanneer. Of je nu al ervaring hebt als begeleider of helemaal nieuw bent als coach, je krijgt alle informatie die je nodig hebt om je coachingvaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Marie Taylor heeft een adviesbureau dat zich richt op succesvol coachen, transformationeel leiderschap en organisatieontwikkeling. Steve Crabb is een gelicenseerd NLP Master Trainer, Master Transformative Coach en ervaren ondernemer.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Marie Taylor, Steve Crabb
Uitgever
Voor Dummies
ISBN
9789045353739
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig