Zac & Mia

Prijs € 5,00

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

A.J. Betts

Hardback | September 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De laatste persoon die Zac had verwacht in de kamer naast die van hem, is een meisje zoals Mia: boos, snel op haar teentjes getrapt en met een twijfelachtige muzieksmaak. In de 'echte' wereld zou hij nooit bevriend met haar (willen) raken. Maar in het ziekenhuis gelden andere regels, en wat begint met kloppen op de muur, leidt tot een briefje - en ten slotte tot een vriendschap die ze allebei niet aan hadden zien komen.Je hebt moed nodig in het ziekenhuis; en een ander soort moed dan in de gewone wereld. In een van deze werelden heeft Zac Mia nodig. En in de andere wereld heeft Mia Zac nodig. Of misschien hebben ze elkaar allebei nodig, voor veel langer dan ze in eerste instantie denken.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
A.J. Betts
Uitgever
Colibri
ISBN
9789045340043
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

De laatste persoon die Zac had verwacht in de kamer naast die van hem, is een meisje zoals Mia: boos, snel op haar teentjes getrapt en met een twijfelachtige muzieksmaak. In de 'echte' wereld zou hij nooit bevriend met haar (willen) raken. Maar in het ziekenhuis gelden andere regels, en wat begint met kloppen op de muur, leidt tot een briefje - en ten slotte tot een vriendschap die ze allebei niet aan hadden zien komen.

Je hebt moed nodig in het ziekenhuis; en een ander soort moed dan in de gewone wereld. In een van deze werelden heeft Zac Mia nodig. En in de andere wereld heeft Mia Zac nodig. Of misschien hebben ze elkaar allebei nodig, voor veel langer dan ze in eerste instantie denken.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
A.J. Betts
Uitgever
Colibri
ISBN
9789045340043
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig