Yoga geeft ruimte

3 lessen om hart, hoofd en lichaam te kalmeren

Prijs € 20,00

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Skadi van Paasschen, Cuny Stelpstra

Paperback | December 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In Yoga geeft ruimte, geschreven door yogadocente Skadi van Paasschen, staat Yin yoga centraal. Yin yoga is erop gericht de spieren te ontspannen en geeft verlichting bij chronische pijn en emotionele klachten. De drie yogalessen in dit boek helpen je om je emoties in balans te brengen, het zenuwstelsel tot rust te brengen en een diepe ontspanning van je lichaam te realiseren.Yin yoga is een relatief jonge vorm van yoga en heeft een diepe stimulerende, kalmerende en ontspannende werking. Skadi van Paasschen is een bekende yogadocente en haar manier van lesgeven kenmerkt zich door haar compassievolle en vrolijke insteek waarbij ze volop aandacht geeft aan het unieke van ieder mens.Skadi's kennis en fysieke beheersing van asana's is indrukwekkend, haar lessen zijn origineel, speels en professioneel. - Johan Noorloos, auteur van Hoe yoga je leven kan veranderen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Skadi van Paasschen, Cuny Stelpstra
Uitgever
Kosmos Uitgevers
ISBN
9789021557977
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
144

Beschrijving

In Yoga geeft ruimte, geschreven door yogadocente Skadi van Paasschen, staat Yin yoga centraal. Yin yoga is erop gericht de spieren te ontspannen en geeft verlichting bij chronische pijn en emotionele klachten. De drie yogalessen in dit boek helpen je om je emoties in balans te brengen, het zenuwstelsel tot rust te brengen en een diepe ontspanning van je lichaam te realiseren.

Yin yoga is een relatief jonge vorm van yoga en heeft een diepe stimulerende, kalmerende en ontspannende werking. Skadi van Paasschen is een bekende yogadocente en haar manier van lesgeven kenmerkt zich door haar compassievolle en vrolijke insteek waarbij ze volop aandacht geeft aan het unieke van ieder mens.

Skadi's kennis en fysieke beheersing van asana's is indrukwekkend, haar lessen zijn origineel, speels en professioneel. - Johan Noorloos, auteur van Hoe yoga je leven kan veranderen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Skadi van Paasschen, Cuny Stelpstra
Uitgever
Kosmos Uitgevers
ISBN
9789021557977
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
144