Yes she's smart

een slimme meid is op haar toekomst voorbereid

Prijs € 23,50

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Vreneli Stadelmaier

Paperback | Maart 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Uniek handboek voor afgestudeerde jonge vrouwenJe bent afgestudeerd aan het hbo of de universiteit. Je hebt er veel geleerd maar niet de softskills die je nodig hebt in deze nieuwe fase van je leven.Vanaf nu gaat het minder om de inhoud en meer om alles eromheen, bijvoorbeeld impact maken, gezien worden, onderhandelen, slim optreden, work-lifebalance, en omgaan met stress.Dit boek gaat over je eerste indruk, jezelf presenteren, strategisch handelen en effectief zijn. Maar ook over de juiste partner kiezen, prioriteiten stellen en stress. Via QR-codes kom je bij testjes, video's, interessante info en de gratis online workshop voor een goede taakverdeling thuis. Vreneli Stadelmaier, bedrijfskundige en loopbaancoach. Coachte en trainde duizenden vrouwen. Auteur van bestseller F*ck die Onzekerheid. Met haar theatercolleges trekt ze volle zalen. Winnaar Joke Smit-prijs 2015.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Vreneli Stadelmaier
Uitgever
SheMedia
ISBN
9789082503357
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Beschrijving

Uniek handboek voor afgestudeerde jonge vrouwen
Je bent afgestudeerd aan het hbo of de universiteit. Je hebt er veel geleerd maar niet de softskills die je nodig hebt in deze nieuwe fase van je leven.
Vanaf nu gaat het minder om de inhoud en meer om alles eromheen, bijvoorbeeld impact maken, gezien worden, onderhandelen, slim optreden, work-lifebalance, en omgaan met stress.
Dit boek gaat over je eerste indruk, jezelf presenteren, strategisch handelen en effectief zijn. Maar ook over de juiste partner kiezen, prioriteiten stellen en stress. Via QR-codes kom je bij testjes, video's, interessante info en de gratis online workshop voor een goede taakverdeling thuis.


Vreneli Stadelmaier, bedrijfskundige en loopbaancoach. Coachte en trainde duizenden vrouwen. Auteur van bestseller F*ck die Onzekerheid. Met haar theatercolleges trekt ze volle zalen. Winnaar Joke Smit-prijs 2015.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Vreneli Stadelmaier
Uitgever
SheMedia
ISBN
9789082503357
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224