Wolkenatlas (e-Book)

Prijs € 7,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

David Mitchell

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2012 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 65 beoordelingen
Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In Wolkenatlas verweeft David Mitchell zes verhalen: het avontuurlijke reisverslag van notaris Ewing, de hilarische brieven van oplichter Frobisher, de thriller van roddeljournaliste Luisa Rey, de lotgevallen van uitgever Cavendish en het vraaggesprek met de kloon Sonmi-451. Het zesde verhaal speelt zich af in de toekomst, als de mensheid bijna ten onder is gegaan.Wolkenatlas wordt nu verfilmd met Tom Hanks, Halle Berry en Susan Sarandon in de hoofdrollen. De regie is in handen van de Wachowskis (The Matrix) en Tom Tykwer (Lola rennt). Stefan Arndt (Goodbye, Lenin! en Das weiße Band) is de producent. De film komt in Nederland en België in de bioscopen vanaf 29 november 2012.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
David Mitchell
Uitgever
Querido
ISBN
9789021446462
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2012
Bestandsgrootte
1113271 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
497

Beschrijving

In Wolkenatlas verweeft David Mitchell zes verhalen: het avontuurlijke reisverslag van notaris Ewing, de hilarische brieven van oplichter Frobisher, de thriller van roddeljournaliste Luisa Rey, de lotgevallen van uitgever Cavendish en het vraaggesprek met de kloon Sonmi-451. Het zesde verhaal speelt zich af in de toekomst, als de mensheid bijna ten onder is gegaan.
Wolkenatlas wordt nu verfilmd met Tom Hanks, Halle Berry en Susan Sarandon in de hoofdrollen. De regie is in handen van de Wachowskis (The Matrix) en Tom Tykwer (Lola rennt). Stefan Arndt (Goodbye, Lenin! en Das weiße Band) is de producent. De film komt in Nederland en België in de bioscopen vanaf 29 november 2012.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
David Mitchell
Uitgever
Querido
ISBN
9789021446462
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2012
Bestandsgrootte
1113271 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
497