Witte ruis (e-Book)

Prijs € 7,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Åke Edwardson

EPUB met digitaal watermerk | November 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Erik Winter is met zijn gezin naar Spanje verhuisd. Hij heeft een hersenbloeding gehad en is daarvan na twee jaar redelijk hersteld, al heeft hij er een chronische vorm van tinnitus aan overgehouden en wordt hij gekweld door nachtmerries. Hierdoor drinkt hij meer dan goed voor hem is. Hij keert terug naar zijn vertrouwde team in Göteborg, waar hij te maken krijgt met een zeer akelige moordzaak op het eiland Amundön in het zuiden van de stad. Een vrouw en haar twee kleine kinderen zijn doodgestoken in hun huis. Wonder boven wonder is de baby nog in leven; het meisje heeft alleen uitdrogingsverschijnselen. De kranten in de brievenbus doen vermoeden dat ze het drie dagen heeft overleefd, maar dat is medisch gezien niet waarschijnlijk. Vreemd genoeg is de speen van het kindje verdwenen… Wie pleegde deze hartverscheurende moord? En waarom werd het leven van de baby gespaard? Met Witte ruis schreef de Scandinavische meesterverteller Åke Edwardson een subliem opgebouwde, sfeervolle en uiterst spannende nieuwe thriller in de verslavende reeks over inspecteur Erik Winter.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Åke Edwardson
Uitgever
A.W. Bruna Uitgevers
ISBN
9789044970494
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2013
Bestandsgrootte
1345709 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
312

Beschrijving

Erik Winter is met zijn gezin naar Spanje verhuisd. Hij heeft een hersenbloeding gehad en is daarvan na twee jaar redelijk hersteld, al heeft hij er een chronische vorm van tinnitus aan overgehouden en wordt hij gekweld door nachtmerries. Hierdoor drinkt hij meer dan goed voor hem is. Hij keert terug naar zijn vertrouwde team in Göteborg, waar hij te maken krijgt met een zeer akelige moordzaak op het eiland Amundön in het zuiden van de stad.
Een vrouw en haar twee kleine kinderen zijn doodgestoken in hun huis. Wonder boven wonder is de baby nog in leven; het meisje heeft alleen uitdrogingsverschijnselen. De kranten in de brievenbus doen vermoeden dat ze het drie dagen heeft overleefd, maar dat is medisch gezien niet waarschijnlijk. Vreemd genoeg is de speen van het kindje verdwenen…
Wie pleegde deze hartverscheurende moord? En waarom werd het leven van de baby gespaard?

Met Witte ruis schreef de Scandinavische meesterverteller Åke Edwardson een subliem opgebouwde, sfeervolle en uiterst spannende nieuwe thriller in de verslavende reeks over inspecteur Erik Winter.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Åke Edwardson
Uitgever
A.W. Bruna Uitgevers
ISBN
9789044970494
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2013
Bestandsgrootte
1345709 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
312