Witheet (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Jennifer L. Armentrout

EPUB met digitaal watermerk | April 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De zeventienjarige Layla wil maar één ding: normaal zijn. Maar ze is allesbehalve normaal. Layla is half demon en half wachter, én ze heeft een bijzondere gave. Ze kan namelijk met een kus iemand vermoorden. Dit maakt haar anders dan de wachters bij wie ze is opgegroeid, die de opdracht hebben om de wereld demoonvrij te houden. Voor hen moet Layla haar demonische kant verbergen. Vooral voor Zayne, op wie Lyla al een eeuwigheid een crush heeft. Dan ontmoet ze Roth, een knappe en mysterieuze demon. Ze voelt een connectie met hem en daarnaast is het hele niet-zoenengedoe geen probleem met hem, want Roth heeft geen ziel. Lyla weet dat ze uit zijn buurt moet blijven, maar als ze ontdekt dat zij het middelpunt vormt van een duivels plan, moet ze Roth wel vertrouwen. Een deal met de duivel, is dat nou zo slim? 'Witheet' van Jennifer L. Armentrout is het eerste deel van de superspannende Dark Elements-serie. Het verhaal van Layla gaat verder in 'Steenkoud' en 'Ademloos'.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jennifer L. Armentrout
Uitgever
Z&K
ISBN
9789020539066
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2020
Bestandsgrootte
2133723 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

De zeventienjarige Layla wil maar één ding: normaal zijn. Maar ze is allesbehalve normaal. Layla is half demon en half wachter, én ze heeft een bijzondere gave. Ze kan namelijk met een kus iemand vermoorden. Dit maakt haar anders dan de wachters bij wie ze is opgegroeid, die de opdracht hebben om de wereld demoonvrij te houden. Voor hen moet Layla haar demonische kant verbergen. Vooral voor Zayne, op wie Lyla al een eeuwigheid een crush heeft. Dan ontmoet ze Roth, een knappe en mysterieuze demon. Ze voelt een connectie met hem en daarnaast is het hele niet-zoenengedoe geen probleem met hem, want Roth heeft geen ziel. Lyla weet dat ze uit zijn buurt moet blijven, maar als ze ontdekt dat zij het middelpunt vormt van een duivels plan, moet ze Roth wel vertrouwen. Een deal met de duivel, is dat nou zo slim?

'Witheet' van Jennifer L. Armentrout is het eerste deel van de superspannende Dark Elements-serie. Het verhaal van Layla gaat verder in 'Steenkoud' en 'Ademloos'.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jennifer L. Armentrout
Uitgever
Z&K
ISBN
9789020539066
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2020
Bestandsgrootte
2133723 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig