Wisselkinderen (e-Book)

Prijs € 11,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:
Deze titel komt in aanmerking voor

Thijs Goverde

EPUB met digitaal watermerk | November 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

IJsbrand Duivelszoon is op de vlucht voor zijn eigen vader. Samen met drie vrienden, die elk hun eigen reden hebben om rond te zwerven, gaat hij op zoek naar het dorp Wisseling, waar niemand ‘heks’ of ‘wisselkind’ genoemd wordt. Waar kinderen met ongewone krachten zelfs welkom zijn. Maar wie door de Poort van Wisseling gaat, betreedt een wereld vol magie, waar daden grote gevolgen hebben. Al snel blijkt echter dat de kinderen niet alleen door de Poort gegaan zijn; zij hebben ongemerkt hun eigen, dodelijke vijanden met zich meegebracht. Dat is het begin van een nieuwe zoektocht vol strijd en toverij, die IJsbrand oog in oog zal brengen met zijn grootste tegenstrever. En met zichzelf.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Thijs Goverde
Uitgever
Ploegsma
ISBN
9789021680019
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2019
Bestandsgrootte
6031339 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
400

Beschrijving

IJsbrand Duivelszoon is op de vlucht voor zijn eigen vader. Samen met drie vrienden, die elk hun eigen reden hebben om rond te zwerven, gaat hij op zoek naar het dorp Wisseling, waar niemand ‘heks’ of ‘wisselkind’ genoemd wordt. Waar kinderen met ongewone krachten zelfs welkom zijn.
Maar wie door de Poort van Wisseling gaat, betreedt een wereld vol magie, waar daden grote gevolgen hebben. Al snel blijkt echter dat de kinderen niet alleen door de Poort gegaan zijn; zij hebben ongemerkt hun eigen, dodelijke vijanden met zich meegebracht. Dat is het begin van een nieuwe zoektocht vol strijd en toverij, die IJsbrand oog in oog zal brengen met zijn grootste tegenstrever. En met zichzelf.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Thijs Goverde
Uitgever
Ploegsma
ISBN
9789021680019
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2019
Bestandsgrootte
6031339 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
400