Winterspecial 3 - Een onverwacht geschenk

een onverwacht geschenk

Prijs € 12,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Ria Maes

Paperback | November 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Op de ochtend van Sinterklaas krijgt Sara van vake een pakje. Daarin zit een mooi versierd boekje waar haar naam op staat. Het is een boekje van Sara's moeder. Zij schreef het toen ze al zwaar ziek was. In het boekje vertelt moeke over dingen die ze heeft meegemaakt, maar ook over haar dromen voor haar en haar dochter.Als ze dit boekje leest, heeft Sara het gevoel dat ze haar moeke nu pas echt leert kennen. Ze wordt verrast en ontroerd, maar ze moet ook vaak lachen met de humor van haar moeke, ondanks haar ziekte.Simon heeft het wat moeilijker met het boekje. Het doet hem aan zijn eigen ouders denken, en vooral aan de band die hij had met zijn overleden vader. Om hem op te vrolijken organiseert Sara een weekendje Londen. Samen duiken ze in de kerstsfeer van de bruisende wereldstad en beleven superromantische dagen.Sara's avonturen blijven iedereen boeien en ontroeren. Een onverwacht geschenk is een verhaal om bij weg te dromen, terwijl buiten de gure winter over het land heerst.http://www.linkeroeveruitgevers.be/boeken/p/detail/sara-winterspecial-een-onverwacht-geschenk

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ria Maes
Uitgever
Linkeroever
ISBN
9789057204791
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Op de ochtend van Sinterklaas krijgt Sara van vake een pakje. Daarin zit een mooi versierd boekje waar haar naam op staat. Het is een boekje van Sara's moeder. Zij schreef het toen ze al zwaar ziek was. In het boekje vertelt moeke over dingen die ze heeft meegemaakt, maar ook over haar dromen voor haar en haar dochter.

Als ze dit boekje leest, heeft Sara het gevoel dat ze haar moeke nu pas echt leert kennen. Ze wordt verrast en ontroerd, maar ze moet ook vaak lachen met de humor van haar moeke, ondanks haar ziekte.

Simon heeft het wat moeilijker met het boekje. Het doet hem aan zijn eigen ouders denken, en vooral aan de band die hij had met zijn overleden vader. Om hem op te vrolijken organiseert Sara een weekendje Londen. Samen duiken ze in de kerstsfeer van de bruisende wereldstad en beleven superromantische dagen.

Sara's avonturen blijven iedereen boeien en ontroeren. Een onverwacht geschenk is een verhaal om bij weg te dromen, terwijl buiten de gure winter over het land heerst.

http://www.linkeroeveruitgevers.be/boeken/p/detail/sara-winterspecial-een-onverwacht-geschenk

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ria Maes
Uitgever
Linkeroever
ISBN
9789057204791
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig