Windbreker (e-Book)

en andere verhalen

Prijs € 6,99
Download direct dit e-Book

Peter Winnen

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Nadat ik het profpeloton had verlaten werd ik nog minstens vijf jaar door dromen over de Touretappe bezocht. Ze waren akelig concreet en gedetailleerd. Levensecht kan ik beter zeggen . En is het niet vreemd dat ik ze loepzuiver uit het geheugen kan vissen? Alsof ik het allemaal echt heb meegemaakt? Misschien kost het tijd voordat je helemaal losgeweekt bent van dat rare bestaan. Zo schrijft Peter Winnen in Windbreker en andere verhalen. Losgeweekt van het professionele fietsbestaan is Winnen inmiddels wel, zijn observatievermogen en verbeeldingskracht gebruikt hij in zijn stukken die hij voor NRC Handelsblad en diverse andere bladen schrijft. In Windbreker en andere verhalen schrijft hij onder andere over doping, de bookmakers, zadelpijn, fietsen in Ethiopiƫ, rookworsten en biertenten en uiteraard over heel veel wielrenners: Gert-Jan Theunisse, Jan Ullrich, Rasmussen en uiteraard Lance Armstrong. Daarnaast vergeet hij niet om ook over de coureursvrouwen te schrijven.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Peter Winnen
Uitgever
Thomas Rap
ISBN
9789060058633
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2009
Bestandsgrootte
676775 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
175

Beschrijving

Nadat ik het profpeloton had verlaten werd ik nog minstens vijf jaar door dromen over de Touretappe bezocht. Ze waren akelig concreet en gedetailleerd. Levensecht kan ik beter zeggen . En is het niet vreemd dat ik ze loepzuiver uit het geheugen kan vissen? Alsof ik het allemaal echt heb meegemaakt? Misschien kost het tijd voordat je helemaal losgeweekt bent van dat rare bestaan. Zo schrijft Peter Winnen in Windbreker en andere verhalen.
Losgeweekt van het professionele fietsbestaan is Winnen inmiddels wel, zijn observatievermogen en verbeeldingskracht gebruikt hij in zijn stukken die hij voor NRC Handelsblad en diverse andere bladen schrijft.
In Windbreker en andere verhalen schrijft hij onder andere over doping, de bookmakers, zadelpijn, fietsen in Ethiopiƫ, rookworsten en biertenten en uiteraard over heel veel wielrenners: Gert-Jan Theunisse, Jan Ullrich, Rasmussen en uiteraard Lance Armstrong. Daarnaast vergeet hij niet om ook over de coureursvrouwen te schrijven.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Peter Winnen
Uitgever
Thomas Rap
ISBN
9789060058633
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2009
Bestandsgrootte
676775 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
175