Wild (e-Book)

Prijs € 5,99
Download direct dit e-Book
Deze titel komt in aanmerking voor

Victoria Dahl

EPUB met digitaal watermerk | Juli 2024 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Girls' Night Out: sexy feelgood over de vriendinnen Sophie, Isabelle en Veronica. Elke zondag zien ze elkaar om te borrelen, te eten en bij te kletsen – maar vooral ook om hun dates te bespreken!Deel 2Isabelle West heeft zo haar redenen om een afgezonderd leven te leiden. Ze is heel tevreden met haar huis in het bos buiten Jackson, waar haar enige gezelschap bestaat uit een kat. Toch fantaseert ze graag over een sexy man die bij haar aanbelt en haar vervolgens de slaapkamer in sleurt. Wanneer Tom Duncan op een dag bij haar op de stoep staat, lijkt haar fantasie werkelijkheid te worden. Alleen... hij is een U.S. Marshal, en met de politie wil ze niets te maken hebben!Tom heeft in Jackson een gevaarlijke klus te klaren, en hij mag zich nergens door laten afleiden. Ook niet door de sexy Isabelle. Toch lukt het hem niet om bij haar uit de buurt te blijven – hij weet namelijk zeker dat ze iets te verbergen heeft. Terwijl ze steeds closer worden (en hun kussen heter), komt hij dichter bij de onthulling van haar geheim. En dat geheim is nog explosiever dan de passie tussen hen!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Victoria Dahl
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402572667
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2024
Bestandsgrootte
1246454 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Beschrijving

Girls' Night Out: sexy feelgood over de vriendinnen Sophie, Isabelle en Veronica. Elke zondag zien ze elkaar om te borrelen, te eten en bij te kletsen – maar vooral ook om hun dates te bespreken!

Deel 2
Isabelle West heeft zo haar redenen om een afgezonderd leven te leiden. Ze is heel tevreden met haar huis in het bos buiten Jackson, waar haar enige gezelschap bestaat uit een kat. Toch fantaseert ze graag over een sexy man die bij haar aanbelt en haar vervolgens de slaapkamer in sleurt. Wanneer Tom Duncan op een dag bij haar op de stoep staat, lijkt haar fantasie werkelijkheid te worden. Alleen... hij is een U.S. Marshal, en met de politie wil ze niets te maken hebben!

Tom heeft in Jackson een gevaarlijke klus te klaren, en hij mag zich nergens door laten afleiden. Ook niet door de sexy Isabelle. Toch lukt het hem niet om bij haar uit de buurt te blijven – hij weet namelijk zeker dat ze iets te verbergen heeft. Terwijl ze steeds closer worden (en hun kussen heter), komt hij dichter bij de onthulling van haar geheim. En dat geheim is nog explosiever dan de passie tussen hen!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Victoria Dahl
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402572667
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2024
Bestandsgrootte
1246454 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224