Wijzer in de toekomst (e-Book)

werken met toekomstscenario's

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Jan Nekkers

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

BUSINESS BIBLIOTHEEKEr zijn veel boeken over toekomstscenario's, maar doorgaans zijn die erg abstract en theoretisch. Wijzer in de toekomst: werken met toekomstscenario's is het eerste boek dat u op een praktische, eenvoudig toepasbare manier laat zien waaraan u moet denken als u scenario's voor uw bedrijf wilt gebruiken of schrijven. Dit boek helpt u te bepalen f u scenario's wilt gebruiken, en zo ja, welk type. Het kan zijn dat u ze zelf gaat schrijven; ook daarbij bewijst dit boek geode diensten. Stap voor stap wordt aangeven hoe u een scenariotraject kunt opzetten en uitvoeren. Per Stap worden de do's & don'ts en mogelijke valkuilen aangegeven. Voor alle beleidsmakers die geen extern bureau of eigen afdeling scenarioplanning (willen) hebben, is dit verplichte literatuur.Jan Nekkers studeerde politicologie aan de universiteiten van Nijmegen en Amsterdam. Hij was onder meer werkzaam als stafmedewerker bij de wiardi Beckman Stichting, als beleidsadviseur bij de PvdA en als organisatieadviseur. Hij is oprichter van Futureconsult.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jan Nekkers
Uitgever
Business Contact
ISBN
9789047001430
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2009
Bestandsgrootte
959792 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
223

Beschrijving

BUSINESS BIBLIOTHEEK
Er zijn veel boeken over toekomstscenario's, maar doorgaans zijn die erg abstract en theoretisch. Wijzer in de toekomst: werken met toekomstscenario's is het eerste boek dat u op een praktische, eenvoudig toepasbare manier laat zien waaraan u moet denken als u scenario's voor uw bedrijf wilt gebruiken of schrijven. Dit boek helpt u te bepalen f u scenario's wilt gebruiken, en zo ja, welk type. Het kan zijn dat u ze zelf gaat schrijven; ook daarbij bewijst dit boek geode diensten. Stap voor stap wordt aangeven hoe u een scenariotraject kunt opzetten en uitvoeren. Per Stap worden de do's & don'ts en mogelijke valkuilen aangegeven. Voor alle beleidsmakers die geen extern bureau of eigen afdeling scenarioplanning (willen) hebben, is dit verplichte literatuur.
Jan Nekkers studeerde politicologie aan de universiteiten van Nijmegen en Amsterdam. Hij was onder meer werkzaam als stafmedewerker bij de wiardi Beckman Stichting, als beleidsadviseur bij de PvdA en als organisatieadviseur. Hij is oprichter van Futureconsult.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jan Nekkers
Uitgever
Business Contact
ISBN
9789047001430
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2009
Bestandsgrootte
959792 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
223