What would Wednesday do? (e-Book)

Omarm je inner Wednesday en wees onbeschaamd jezelf

Prijs € 8,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Sarah Thompson

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2023 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Leer de verwachtingen van anderen los te laten en ongegeneerd jezelf te zijn met de lessen van Wednesday AddamsEen ijskoude blik, rotsvast zelfvertrouwen en indrukwekkende zwart-witte garderobe: Wednesday Addams is een icoon. Ze is cynisch, direct en heeft een aantal… bijzondere hobby’s, maar schaamt zich nooit voor wie ze is of waar ze vandaan komt. Verdeeld over acht thema’s – familie, vrienden, huis, stijl, werk, muziek, creativiteit en liefde – leert ze jou de verwachtingen van anderen los te laten en je leven te leven op jouw voorwaarden.Dus pak iets te drinken (zwarte koffie of een quad cocktail?), zoek een rustige plek waar je niet gestoord wordt, duik in de vreemde en wonderlijke wereld van Wednesday Addams en voel je sterker, capabeler en authentieker dan ooit tevoren. Stel grenzen, zeg ongelijkwaardige relaties vaarwel, omarm datgene wat jou uniek maakt en leef je leven the Wednesday way.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Sarah Thompson
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402322545
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2023
Bestandsgrootte
23265095 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128

Beschrijving

Leer de verwachtingen van anderen los te laten en ongegeneerd jezelf te zijn met de lessen van Wednesday Addams

Een ijskoude blik, rotsvast zelfvertrouwen en indrukwekkende zwart-witte garderobe: Wednesday Addams is een icoon. Ze is cynisch, direct en heeft een aantal… bijzondere hobby’s, maar schaamt zich nooit voor wie ze is of waar ze vandaan komt. Verdeeld over acht thema’s – familie, vrienden, huis, stijl, werk, muziek, creativiteit en liefde – leert ze jou de verwachtingen van anderen los te laten en je leven te leven op jouw voorwaarden.

Dus pak iets te drinken (zwarte koffie of een quad cocktail?), zoek een rustige plek waar je niet gestoord wordt, duik in de vreemde en wonderlijke wereld van Wednesday Addams en voel je sterker, capabeler en authentieker dan ooit tevoren. Stel grenzen, zeg ongelijkwaardige relaties vaarwel, omarm datgene wat jou uniek maakt en leef je leven the Wednesday way.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Sarah Thompson
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402322545
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2023
Bestandsgrootte
23265095 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128