Werk vind je met social media (e-Book)

de nieuwe manier van solliciteren

Prijs € 11,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Aaltje Vincent

EPUB met digitaal watermerk | Juli 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Herziene druk van sollicitatiegoeroe en bestsellerauteur, Aaltje Vincent Voor het vinden van een (nieuwe) baan zijn social media onmisbaar. Bestsellerauteur Aaltje Vincent neemt je mee in alle stappen van het wervings- en selectieproces en hoe je daarbinnen met social media werkt. Na het lezen van dit boek weet je hoe je slim gebruik kunt maken van deze media om gevonden te worden. Werk vind je met social media geeft antwoord op vragen als: • Hoe maak je jezelf zichtbaar? • Hoe om te gaan met privacy? • Hoe gebruiken recruiters social media? Aaltje Vincent is een ervaren loopbaanprofessional, toonaangevend expert in jobmarketing en solliciteren, en trainer van werkzoekers en loopbaanprofessionals. Ze is auteur van de bestsellers Solliciteren via LinkedIn, Jobmarketing 2.0 en Het grote sollicitatiewerkboek. Zij is sinds 2007 de bestverkochte sollicitatieboekenauteur.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Aaltje Vincent
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000348831
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2015
Bestandsgrootte
5570263 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
80

Beschrijving

Herziene druk van sollicitatiegoeroe en bestsellerauteur, Aaltje Vincent

Voor het vinden van een (nieuwe) baan zijn social media onmisbaar. Bestsellerauteur Aaltje Vincent neemt je mee in alle stappen van het wervings- en selectieproces en hoe je daarbinnen met social media werkt. Na het lezen van dit boek weet je hoe je slim gebruik kunt maken van deze media om gevonden te worden.

Werk vind je met social media geeft antwoord op vragen als:

• Hoe maak je jezelf zichtbaar?

• Hoe om te gaan met privacy?

• Hoe gebruiken recruiters social media?

Aaltje Vincent is een ervaren loopbaanprofessional, toonaangevend expert in jobmarketing en solliciteren, en trainer van werkzoekers en loopbaanprofessionals. Ze is auteur van de bestsellers Solliciteren via LinkedIn, Jobmarketing 2.0 en Het grote sollicitatiewerkboek. Zij is sinds 2007 de bestverkochte sollicitatieboekenauteur.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Aaltje Vincent
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000348831
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2015
Bestandsgrootte
5570263 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
80