Wereld in vlammen (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Markus Heitz

EPUB met digitaal watermerk | Maart 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In het laatste deel van De Donkere Tijd werden de legerscharen van Govan vernietigend verslagen, de aanhangers van Tzulan gaven zich gewonnen. Op het nippertje werd de terugkeer van de Donkere Tijd voorkomen. Maar, nog voor de vrede goed en wel een feit is, nog voor in Ulldart aan de wederopbouw van stad en dorp is begonnen, doemt aan de horizon nieuw onheil op. Zo keert de voormalige vorstin van Tersion terug uit ballingschap en doet een greep naar de macht. Duikt er aan de westkust van het continent een vloot van oorlogsschepen op die de strijd aan lijkt te willen binden met het Kensustriaanse leger. En ontsnapt Norina, de heerseres van Tarpol, ternauwernood aan een aanslag op haar leven. Lodrik beseft dan pas hoeveel Norina voor hem betekent. Maar dit inzicht komt te laat. Norina wordt opnieuw in een val gelokt. Markus Heitz is onbetwist de populairste Europese fantasy-auteur van deze tijd. Van zijn boeken – onder meer De Dwergen – werden in Europa meer dan 1,5 miljoen exemplaren verkocht.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Markus Heitz
Uitgever
Luitingh Sijthoff Fantasy
ISBN
9789024568116
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2015
Bestandsgrootte
1577709 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
296

Beschrijving

In het laatste deel van De Donkere Tijd werden de legerscharen van Govan vernietigend verslagen, de aanhangers van Tzulan gaven zich gewonnen. Op het nippertje werd de terugkeer van de Donkere Tijd voorkomen. Maar, nog voor de vrede goed en wel een feit is, nog voor in Ulldart aan de wederopbouw van stad en dorp is begonnen, doemt aan de horizon nieuw onheil op.

Zo keert de voormalige vorstin van Tersion terug uit ballingschap en doet een greep naar de macht. Duikt er aan de westkust van het continent een vloot van oorlogsschepen op die de strijd aan lijkt te willen binden met het Kensustriaanse leger. En ontsnapt Norina, de heerseres van Tarpol, ternauwernood aan een aanslag op haar leven. Lodrik beseft dan pas hoeveel Norina voor hem betekent. Maar dit inzicht komt te laat. Norina wordt opnieuw in een val gelokt.

Markus Heitz is onbetwist de populairste Europese fantasy-auteur van deze tijd. Van zijn boeken – onder meer De Dwergen – werden in Europa meer dan 1,5 miljoen exemplaren verkocht.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Markus Heitz
Uitgever
Luitingh Sijthoff Fantasy
ISBN
9789024568116
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2015
Bestandsgrootte
1577709 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
296