Wendkracht (e-Book)

Hoe je wendbaar gedrag creëert met professionals en teams

Prijs € 23,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:
Deze titel komt in aanmerking voor

Natascha Wijnen

EPUB met digitaal watermerk | November 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!
Let op: Dit e-Book is niet leesbaar op e-readers met een zwart-wit scherm.

Beschrijving

Veel organisaties weten dat wendbaarheid een onmisbare eigenschap is om succesvol te zijn. Ze richten zich vol goede moed op nieuwe structuren en processen, digitaliseringstrajecten en agile werken. Maar vergeten daarbij iets essentieels: het zijn uiteindelijk de mensen die de wendkracht van je organisatie bepalen. Wil je van toegevoegde waarde blijven? Dan moet je leren anticiperen op veranderingen: ze zien aankomen, angsten overwinnen en nieuwe wegen kiezen. Kortom, highly adaptive zijn. Dat vraagt een specifieke mindset en ambitie van professionals en teams, dat vraagt wendkracht. Natascha Wijnen ontwikkelde acht samenhangende krachten om wendbaar gedrag te stimuleren. In dit boek beschrijft ze welke krachten dat zijn en geeft ze concrete tools om er direct mee aan de slag te gaan. Zo draagt Wendkracht bij aan de toekomstbestendigheid van mensen, teams én organisaties! - Wat Covey's De 7 eigenschappen van effectief leiderschap was voor de 20e eeuw, zijn de wendkrachten voor de 21e eeuw. - Met een pakket van praktische tools zoals de Wendkrachtscan en het Wendkrachtspel, zodat je er zelf mee aan de slag kunt. Trefwoorden: Wendbaar succes organisatie agile mensen toegevoegde waarde anticiperen highly adaptive mindset Natascha Wijnen handleiding

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Natascha Wijnen
Uitgever
Van Duuren Management
ISBN
9789089654717
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2019
Bestandsgrootte
10151413 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
208

Beschrijving

Veel organisaties weten dat wendbaarheid een onmisbare eigenschap is om succesvol te zijn. Ze richten zich vol goede moed op nieuwe structuren en processen, digitaliseringstrajecten en agile werken. Maar vergeten daarbij iets essentieels: het zijn uiteindelijk de mensen die de wendkracht van je organisatie bepalen.

Wil je van toegevoegde waarde blijven? Dan moet je leren anticiperen op veranderingen: ze zien aankomen, angsten overwinnen en nieuwe wegen kiezen. Kortom, highly adaptive zijn. Dat vraagt een specifieke mindset en ambitie van professionals en teams, dat vraagt wendkracht.

Natascha Wijnen ontwikkelde acht samenhangende krachten om wendbaar gedrag te stimuleren. In dit boek beschrijft ze welke krachten dat zijn en geeft ze concrete tools om er direct mee aan de slag te gaan. Zo draagt Wendkracht bij aan de toekomstbestendigheid van mensen, teams én organisaties!

- Wat Covey's De 7 eigenschappen van effectief leiderschap was voor de 20e eeuw, zijn de wendkrachten voor de 21e eeuw.

- Met een pakket van praktische tools zoals de Wendkrachtscan en het Wendkrachtspel, zodat je er zelf mee aan de slag kunt.

Trefwoorden: Wendbaar succes organisatie agile mensen toegevoegde waarde anticiperen highly adaptive mindset Natascha Wijnen handleiding

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Natascha Wijnen
Uitgever
Van Duuren Management
ISBN
9789089654717
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2019
Bestandsgrootte
10151413 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
208