Weggewaaid

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Arthur Docters van Leeuwen

Paperback | Oktober 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In de poëzie van Arthur Docters van Leeuwen gaat het over de liefde, de dood, over dromen en over de wereld. Een wereld die niet altijd mooi is, maar ook vaak wreed en verschrikkelijk.Weggewaaid excelleert in kernachtigheid en ironie. Een opzienbarend poëziedebuut.Arthur Docters van Leeuwen (1945) heeft vele belangrijke functies vervuld. Hij was onder meer hoofd van de bvd, procureur-generaal bij het gerechtshof te Den Haag en voorzitter van de Autoriteit Financiële Markten (afm). Nu is hij senior research fellow bij de Nederlandse School voor Openbaar Bestuur en geeft hij institutionele adviezen, onder meer aan het ministerie van Buitenlandse Zaken. Tevens is hij teruggekeerd naar zijn eerste liefde: schrijven. Ditmaal schrijft hij geen verhalen of sprookjes, maar gedichten.Over Late sprookjes (2011):'Ik heb het met ontzettend veel plezier gelezen. Prachtig leuke sprookjes, alsof je Harry Potter openslaat.' matthijs van nieuwkerk

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Arthur Docters van Leeuwen
Uitgever
Prometheus
ISBN
9789044625042
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
48

Beschrijving

In de poëzie van Arthur Docters van Leeuwen gaat het over de liefde, de dood, over dromen en over de wereld. Een wereld die niet altijd mooi is, maar ook vaak wreed en verschrikkelijk.
Weggewaaid excelleert in kernachtigheid en ironie. Een opzienbarend poëziedebuut.

Arthur Docters van Leeuwen (1945) heeft vele belangrijke functies vervuld. Hij was onder meer hoofd van de bvd, procureur-generaal bij het gerechtshof te Den Haag en voorzitter van de Autoriteit Financiële Markten (afm). Nu is hij senior research fellow bij de Nederlandse School voor Openbaar Bestuur en geeft hij institutionele adviezen, onder meer aan het ministerie van Buitenlandse Zaken. Tevens is hij teruggekeerd naar zijn eerste liefde: schrijven. Ditmaal schrijft hij geen verhalen of sprookjes, maar gedichten.

Over Late sprookjes (2011):
'Ik heb het met ontzettend veel plezier gelezen. Prachtig leuke sprookjes, alsof je Harry Potter openslaat.'
matthijs van nieuwkerk

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Arthur Docters van Leeuwen
Uitgever
Prometheus
ISBN
9789044625042
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
48