Weemoedt (e-Book)

over gevallen sterren en dingen die voorbijgaan

Prijs € 7,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Thijs Römer

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Job Weemoedt is talent manager in Amsterdam. Hij begeleidt presentatoren, acteurs en een verdwaalde voetballer in hun carrière. Moeiteloos manoeuvreert hij over de apenrots van Hilversum en door de slangenkuil van de Nederlandse entertainmentwereld om zijn sterren te laten stralen. Hij behoedt ze voor de valkuilen en verleidingen op hun pad en houdt hun uitspattingen en schandalen uit de pers. Tot het moment dat hij zelf uit de bocht vliegt en zijn zorgvuldig opgebouwde wereld volledig instort. Tijdens zijn zelfverkozen ballingschap in Frankrijk rekent hij al schrijvend af met zijn vijanden, vrienden en vooral zichzelf. Weemoedt is een roman waarin de grenzen tussen feit en fictie niet altijd even duidelijk zijn. Het geeft een schaamteloos inkijkje in de Nederlandse showbizzwereld.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Thijs Römer
Uitgever
Gloriae
ISBN
9789044972498
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2015
Bestandsgrootte
978852 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
145

Beschrijving

Job Weemoedt is talent manager in Amsterdam. Hij begeleidt presentatoren, acteurs en een verdwaalde voetballer in hun carrière. Moeiteloos manoeuvreert hij over de apenrots van Hilversum en door de slangenkuil van de Nederlandse entertainmentwereld om zijn sterren te laten stralen. Hij behoedt ze voor de valkuilen en verleidingen op hun pad en houdt hun uitspattingen en schandalen uit de pers.
Tot het moment dat hij zelf uit de bocht vliegt en zijn zorgvuldig opgebouwde wereld volledig instort. Tijdens zijn zelfverkozen ballingschap in Frankrijk rekent hij al schrijvend af met zijn vijanden, vrienden en vooral zichzelf. Weemoedt is een roman waarin de grenzen tussen feit en fictie niet altijd even duidelijk zijn. Het geeft een schaamteloos inkijkje in de Nederlandse showbizzwereld.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Thijs Römer
Uitgever
Gloriae
ISBN
9789044972498
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2015
Bestandsgrootte
978852 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
145