Weekend Terschelling (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Els Kerkhoven

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Els Kerkhoven Weekend Terschelling Voordat Isa naar het buitenland vertrekt, gaat ze met haar zusje Daan en hun beste vriendin Sylvie nog een keer terug naar Terschelling, het vakantie-eiland van hun jeugd. Ze halen mooie herinneringen op en brengen een bezoek aan Jannetje, de moeder van Loek en Gerben - hun vakantievrienden van vroeger. De trip down memory lane krijgt een dramatische wending als Sylvie spoorloos verdwijnt. Jannetje blijkt de enige getuige, maar zij heeft een beginnende vorm van alzheimer. Hoe betrouwbaar is haar getuigenis? Daan en Isa zetten alles op alles om Sylvie terug te vinden, maar dan verandert de zoektocht op het eiland in een regelrechte nachtmerrie. Weekend Terschelling is een verhaal over vriendschap en verraad, over herinneren en vergeten, maar vooral over de angst om alles kwijt te raken wat je ooit had. Els Kerkhoven won de Libelle Spannende Verhalenwedstrijd en debuteerde in 2012 met Gifdochters. Weekend Terschelling is haar tweede thriller. De pers over Gifdochters: 'Spannend tot de laatste bladzijde.' Libelle 'Aanrader.' Nouveau ***** Crimezone.nl

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Els Kerkhoven
Uitgever
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789021809199
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2014
Bestandsgrootte
1875450 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
288

Beschrijving

Els Kerkhoven
Weekend Terschelling

Voordat Isa naar het buitenland vertrekt, gaat ze met haar zusje Daan en hun beste vriendin Sylvie nog een keer terug naar Terschelling, het vakantie-eiland van hun jeugd. Ze halen mooie herinneringen op en brengen een bezoek aan Jannetje, de moeder van Loek en Gerben - hun vakantievrienden van vroeger.
De trip down memory lane krijgt een dramatische wending als Sylvie spoorloos verdwijnt. Jannetje blijkt de enige getuige, maar zij heeft een beginnende vorm van alzheimer. Hoe betrouwbaar is haar getuigenis?
Daan en Isa zetten alles op alles om Sylvie terug te vinden, maar dan verandert de zoektocht op het eiland in een regelrechte nachtmerrie.

Weekend Terschelling is een verhaal over vriendschap en verraad, over herinneren en vergeten, maar vooral over de angst om alles kwijt te raken wat je ooit had.

Els Kerkhoven won de Libelle Spannende Verhalenwedstrijd en debuteerde in 2012 met Gifdochters. Weekend Terschelling is haar tweede thriller.

De pers over Gifdochters: 'Spannend tot de laatste bladzijde.' Libelle

'Aanrader.' Nouveau

***** Crimezone.nl

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Els Kerkhoven
Uitgever
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789021809199
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2014
Bestandsgrootte
1875450 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
288