We hebben geen idee?! (e-Book)

de grootste mysteries in het universum voor zover we nu weten

Prijs € 11,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Jorge Cham, Daniel Whiteson

EPUB met digitaal watermerk | Mei 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

  Wat we nog niet weten van het universum   In We hebben geen idee?! behandelen Whiteson en Cham op humoristische wijze alle grote wetenschappelijke vragen waarvan je zou verwachten dat we ze nu onderhand wel beantwoord hebben, maar waar we eigenlijk niets vanaf weten. Ze leggen uit wat de grootste ‘unknowns’ in het universum zijn, waarom deze zaken nog steeds een raadsel zijn en wat er op dit moment aan wordt gedaan om ze op te lossen. Denk hierbij aan vragen als: Waar bestaat 95% van het universum uit? Wat is tijd? Waarom heeft tijd slechts één richting?   Aan het einde van het boek wordt duidelijk hoe bijzonder het is dat de mens überhaupt enig idee heeft hoe het universum werkt. Het belangrijkste punt is echter dat je niet depressief moet worden van wat we niet weten, maar dat je enthousiast moet worden van waar we in de toekomst nog achter kunnen komen. Bovendien heeft alles een positieve kant: na het lezen van dit boek weet je tenminste waaróm we geen idee hebben.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jorge Cham, Daniel Whiteson
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000351831
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2017
Bestandsgrootte
14862351 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
223

Beschrijving

 

Wat we nog niet weten van het universum

 

In We hebben geen idee?! behandelen Whiteson en Cham op humoristische wijze alle grote wetenschappelijke vragen waarvan je zou verwachten dat we ze nu onderhand wel beantwoord hebben, maar waar we eigenlijk niets vanaf weten. Ze leggen uit wat de grootste ‘unknowns’ in het universum zijn, waarom deze zaken nog steeds een raadsel zijn en wat er op dit moment aan wordt gedaan om ze op te lossen. Denk hierbij aan vragen als:

  • Waar bestaat 95% van het universum uit?
  • Wat is tijd?
  • Waarom heeft tijd slechts één richting?

 

Aan het einde van het boek wordt duidelijk hoe bijzonder het is dat de mens überhaupt enig idee heeft hoe het universum werkt. Het belangrijkste punt is echter dat je niet depressief moet worden van wat we niet weten, maar dat je enthousiast moet worden van waar we in de toekomst nog achter kunnen komen. Bovendien heeft alles een positieve kant: na het lezen van dit boek weet je tenminste waaróm we geen idee hebben.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jorge Cham, Daniel Whiteson
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000351831
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2017
Bestandsgrootte
14862351 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
223