We Are Gathered (e-Book)

Prijs € 11,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Jamie Weisman

EPUB met digitaal watermerk | April 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het is een stralende, zonnige dag. Twee mensen voor het altaar. De mooiste dag van hun leven. Hoewel? Voor het bruidspaar Elisabeth en Hank misschien, maar niet voor alle gasten. Dit is hun verhaal. Ontmoet onder anderen Carla, Elizabeths scherpzinnige jeugdvriendin die van lelijk eendje tot Hollywood-filmscout is uitgegroeid, Elizabeths grootvader, verlamd maar nog helder van geest, die zijn reputatie en erfenis tegen het licht houdt, en Annette, de moeder van de bruid die op deze dag aan haar eigen jeugdige misstappen in de liefde herinnerd wordt. Door de ogen van zeven kleurrijke personages vertelt Weisman met humor en warmte over hoe het leven kan lopen, afhankelijk van de keuzes die je maakt.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jamie Weisman
Uitgever
Signatuur
ISBN
9789044977622
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2019
Bestandsgrootte
1230448 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
384

Beschrijving

Het is een stralende, zonnige dag. Twee mensen voor het altaar. De mooiste dag van hun leven. Hoewel? Voor het bruidspaar Elisabeth en Hank misschien, maar niet voor alle gasten. Dit is hun verhaal. Ontmoet onder anderen Carla, Elizabeths scherpzinnige jeugdvriendin die van lelijk eendje tot Hollywood-filmscout is uitgegroeid, Elizabeths grootvader, verlamd maar nog helder van geest, die zijn reputatie en erfenis tegen het licht houdt, en Annette, de moeder van de bruid die op deze dag aan haar eigen jeugdige misstappen in de liefde herinnerd wordt.

Door de ogen van zeven kleurrijke personages vertelt Weisman met humor en warmte over hoe het leven kan lopen, afhankelijk van de keuzes die je maakt.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jamie Weisman
Uitgever
Signatuur
ISBN
9789044977622
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2019
Bestandsgrootte
1230448 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
384